Είχε παντρέψει τη Νανά Καραγιάννη, είχαν συνεργαστεί το 2008 – 2009, στα πρώτα της χρόνια που πάλευε με τη νευρική ανορεξία. Ωστόσο, η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή και η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν.

«Αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική αναχώρηση της Νανάς. Ένα κορίτσι που επί δέκα χρόνια πάλευε με την  φρικτή και τρομερή ασθένεια της νευρικής ανορεξίας», είπε αρχικά.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χαρακτήρα και την εργατικότητά της, χαρακτηρίζοντάς της «κόσμημα για την δημοσιογραφία».

«Η Νανά έδινε τις μάχες της και κάποιες από αυτές τις κέρδισε. Είχε ξέφωτα ξεκούρασης, ανάπαυλας, από αυτή την μάχη… Δεν μ’ άρεσε ποτέ να μιλάω για την Νανά, γιατί, λόγω της πάλης που έδινε, νομίζω έπρεπε να ήταν κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα και ειδικούς που μπορούσαν να την βοηθήσουν. Όλοι εμείς δεν μπορούσαμε να την βοηθήσουμε γιατί δεν έχουμε τις γνώσεις να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο που έχει ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και αυτοκαταστρέφεται», είπε.

Με δάκρυα στα μάτια, η παρουσιάστρια συνέχισε: «η Νανά έψαχνε παντού την αγάπη, την επιβεβαίωση, την τρυφερότητα, μια αγκαλιά… Αυτός ήταν ο μόνος της αγώνας, να είναι αρεστή και αγαπητή. Αυτό που της έδινε μοναδική απόλαυση και χαρά ήταν η αγάπη και η αποδοχή από τον κόσμο». 

Αποκάλυψε ακόμα πως, δύο φορές, το Star είχε αναλάβει το κόστος για τις θεραπείες της, τις οποίες, όμως, η ίδια διέκοπτε. «Την πρώτη φορά ήμασταν μαζί και είχε ένα team γιατρών που την παρακολουθούσε και πήγαινε πάρα πολύ καλά. Μέχρι κάποια στιγμή που ενημερώθηκε η διοίκηση του σταθμού ότι “η Νανά δεν έρχεται πια στις επισκέψεις. Δεν ακολουθεί πια το πρόγραμμα. Ως εκ τούτου μη μας αμείβετε παραπάνω, δεν υπάρχει κανένα νόημα να χάνετε τα χρήματα σας”.  Έκαναν μία προσπάθεια, πήρε 4 κιλά και μάλιστα είχε έρθει περήφανη ότι είχε πάρει 4 κιλά και το θεωρούσε πως είχε υπερβεί τον εαυτό της. Ενοχικά είχε έρθει και μας το είπε, ότι χαρούμενα. Μέσα σε μια βδομάδα τα είχε χάσει όταν επέστρεψε στη δουλειά».
«Η Νανά υπήρχαν στιγμές που ήθελε να ξεφύγει και είχε ανάσες ζωής και μετά κάτι πήγαινε στραβά και βρισκόταν ξανά στο μηδέν… Στο Star στο ένα διάλλειμα έτρωγε και στο άλλο την χάναμε», κατέληξε, πριν η εκπομπή ασχοληθεί με το δυσάρεστο θέμα.