Η Μενεγάκη δίνει συγχαρητήρια στη μητέρα του Βασάλου – Γιατί ανέφερε το γιο της, Άγγελο;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Αποθέωσε το Survivor για ακόμα ένα μεσημέρι. Η Ελένη Μενεγάκη, που όλοι ξέρουν πόσο «κολλημένη» είναι με το ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης τις τελευταίες εξελίξεις.

«Το πόσο γέλασα χτες, τους παραδέχομαι στην παραγωγή, θα το πω, έχουν φοβερή ομάδα στο Survivor, ψάχνονται συνεχώς! Γέλασα πολύ εκεί που είπαν πώς ξυπνάνε το πρωί; Είπα στο δικό μου έχω τραβήξει το λαχείο, μόνο εσύ ξυπνάς χαρούμενος, όλοι οι άλλοι άντρες ξυπνάνε μουτρωμένοι; Με διασκέδασε, δεν κοιμήθηκα καθόλου!» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και φυσικά, δεν παρέλειψε να στείλει «αγωνιστικούς χαιρετισμούς» στη μητέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, στην οποία και ο παίκτης αφιέρωσε το αυτοκίνητο που κέρδισε από το αγώνισμα, λέγοντας: «Νύφες ενδιαφερόμενες, μεγάλο λαχείο ο Βασάλος, δεν θα πληγωθείτε ποτέ, παιδί διαμάντι! Ζωή χαρισάμενη, ούτε τσακωμούς, ούτε ασχημοκουβέντες, πολύ ειλικρινής, συγχαρητήρια στη μαμά του Βασάλου, έχεις γεννήσει ένα παιδί διαμάντι που θα κάνει ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο! Μπορεί να έχει μαμά αλλιώτικη, έτσι που είναι μεγαλωμένο;». Και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια κυρία μου, μπράβο σου, έχεις κάνει φοβερή δουλειά στο παιδί σου, εγώ ως μητέρα τον χειροκρότησα χτες!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top