Τα… ψέματα τελείωσαν και το Survivor  φτάνει σιγά - σιγά προς το τέλος!

Στο αποψινό επεισόδιο  θα παρακολουθήσουμε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ασυλίας και οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν θα περάσουν απευθείας στο μεγάλο ημιτελικό.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και μετέδωσε η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», ο ένας από τους δύο νικητές της ασυλίας, o οποίος θα περάσουν στον ημιτελικό, θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος  λέγεται, όμως, ότι θα είναι και ο πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο με… τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις του δεν έχει κρύψει πως θέλει να δει τον Γιώργο εκτός παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι διαρροές, ο Γιώργος βγάζει στον τάκο τον Κώστα και, τελικά, εκείνος αποχωρεί. Η στιγμή της αποχώρησης «σημαδεύεται» από ένταση, καθώς ο μισθοφόρος δεν πλησιάζει τον αντίπαλό του που σπεύδει να τον αποχαιρετίσει.

Με βάση αυτό το spoilers, στον ημιτελικό περνούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας. Ωστόσο, άλλες διαρροές υποστηρίζουν πως αυτός που αποχωρεί είναι ο Γιάννης και προκρίνεται ο μισθοφόρος.

Δείτε το βίντεο…

Tags: