Σε καθημερινή βάση σχολιάζουν στην εκπομπή «Ελένη» τις εξελίξεις στο Survivor και δεν θα μπορούσαν να περάσουν «έτσι» την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Για μένα ήταν η πιο συγκινητική αποχώρηση, και για μένα ήταν το κορίτσι που μου έδειξε ότι ήθελε να είναι εκεί με όλους τους τρόπους. Σε αυτή τα είδα όλα, από πριν ξεκινήσει να πει το όνομά της, την έβλεπες, ήταν το μάτι βουρκωμένο, αν ήμουν εκεί, θα πήγαινα να την αγκαλιάσω! Δεν ξέρω γιατί τα έχουν με αυτό το κορίτσι, και δεν με νοιάζει κιόλας, καθένας αντιδρά διαφορετικά!», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Αλλά νομίζω ότι αυτό το κορίτσι, άσχετα του αν τσιτώναμε με τη συμπεριφορά της, ήταν ένα κορίτσι με πολύ δύναμη και ψυχή! Και κατάλαβα και ότι είναι και πολύ ευαίσθητη! Εγώ στενοχωρήθηκα που έφυγε, εγώ και ο Αγγελόπουλος πιο πολύ από όλους! Να με πιάνετε όταν μιλάω για ψυχολογία!»

Κλείνοντας, πρόσθεσε: "Και του ζήτησε συγγνώμη και δημοσίως! Και ποιος δεν έχει κάνει λάθη, και πόσες φορές δεν έχουμε μπερδευτεί κι εμείς με άτομα; Εγώ αισθάνθηκα ότι ήθελε να τη βοηθήσει, για αυτό την άφησε να κερδίσει στον μεταξύ τους αγώνα!» είπε η Ελένη και οι συνεργάτες της μίλησαν επίσης με τα καλύτερα λόγια για αυτή, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ αντράκι!"