Πήρε τους φίλους του, Μάριο και Κωνσταντίνο και απόλαυσαν ένα γεύμα δια χειρός Βασίλη Καλλίδη, μιας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού στο αγώνισμα της Κυριακής.

Αλλά και από …τα δικά τους! Ο Μάριος μπήκε στην κουζίνα, με ποδιά και έγινε βοηθός του, έκοβε φρούτα και βοηθούσε σε ό,τι χρειαστεί.

Μιλκσέικ με παγωτό βανίλια και χυμό ανανά και βερίκοκου για καλωσόρισμα, σουβλάκι με γαρίδα και ανανά με γλυκόξινη σάλτσα, μπέργκερ με ανανά και πατάτες τηγανιτές και γλυκό με παγωτό και μπισκότα, ήταν το μενού που τους ετοίμασε. Όσο θετικά σχόλια πήρε η μαγειρική, τόσο αρνητικά πήρε μια κίνηση που έκανε ο σεφ και σχολιάστηκε στα social media. Τι ήταν αυτή; Φάνηκε να ξύνει την μύτη του την ώρα που μαγείρευε.

«Ξέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση; Σε είδαμε όταν σε πλησίασαν κάπως τα παιδιά, να πιάνεις κάπως λίγο τη μύτη σου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Κι εκείνος απάντησε: «Παιδιά, τυχαίο ήταν αυτό με τη μύτη, ούτε καν το κατάλαβα, μου κάνει τρομερή εντύπωση που το ρωτάς. Τα παιδιά δεν μυρίζανε, τι κουβέντα είναι αυτή; Ήταν ευγενέστατα, ευδιάθετα, το περίμενα πιο τηλεοπτικό γύρισμα, ήταν πολύ χαλαρό και ωραίο. Δέχτηκα με τη μία, μου έκανε την πρόταση η εταιρεία με τα φρούτα με τα οποία μαγείρεψα, μου το πρότειναν και έφυγα την επομένη! Κάθισα 5 μέρες!», προσθέτοντας: «Γνώρισα μόνο τα τρία αυτά παιδιά, δεν με ρώτησαν τίποτα, ο Βασάλος μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει στο γυμναστήριο, ο μισθοφόρος για τα καφέ του, έχουν μία αίσθηση του τι γίνεται έξω. Το ίδιο πεινούσαν όλοι, πέσανε στο φαγητό με τα μούτρα, και ήταν όλοι τρομερά φιλικοί και κουλ!».