Survivor: Ελληνας σεφ είναι το… έπαθλο φαγητού! ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ οι παίκτες

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Και γιατί να κάνουν guest εμφανίσεις μόνο ξένοι σεφ στο Survivor;

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της παραγωγής και αποφάσισαν ένα από τα τελευταία έπαθλα φαγητού που θα σερβιριστούν στους παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο να δώσουν μια καθαρά ελληνική νότα.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται να ανακοινώνει στο επεισόδιο της Κυριακής ότι έχει φτάσει στο εξωτικό νησί και θα τους μαγειρέψει ο Βασίλης Καλίδης, ο Έλληνας σεφ, που έγινε ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό μετά την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Πριν παίξουμε να σας πω και κάτι τελευταίο για το σημερινό αγώνισμα. Κάτι επιπλέον, εκτός από το ήδη καταπληκτικό έπαθλο. Το σημερινό ατομικό αγώνισμα θα αναδείξει εκτός από τον νικητή του επάθλου και τον πρώτο παίκτη που θα πάρει ασυλία για το επόμενο συμβούλιο. Είναι ουσιαστικά αγώνας ασυλίας» αποκαλύπτει ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

«Ξαφνιάστηκα αρκετά. Ερχόμασταν για ένα έπαθλο φαγητού, διασκέδασης και δεν ξέρω κι εγώ τι και ξαφνικά μας ανακοινώνεις μια ασυλία. Μια ασυλία που σημαίνει αυτή τη στιγμή πως αυτός που την κερδίζει παραμένει στο παιχνίδι. Έχουμε μείνει 6. Τέσσερις για τον τελικό. Είναι η πιο σημαντική στιγμή στην πιο άκυρη ώρα», σχολίασε ο Μάριος, ενώ ο Σπαλιάρας είπε: «Σίγουρα για όλους αλλάζουν τα δεδομένα. Όλοι θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Στο σημείο που έχουμε φτάσει τα έπαθλα δεν παίζουν πολύ ρόλο για εμάς όσο οι ασυλίες που πάντα ήταν πιο σημαντικές, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Στο τελευταίο συμβούλιο που έφυγε η Σάρα μας ανακοίνωσες ότι θα γίνονται δύο παιχνίδια για τις δύο θέσεις της ασυλίας, οπότε δεν το περιμέναμε για σήμερα, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top