Survivor: Οι "Μαχητές" σχολιάζουν την αποχώρηση της Σάρας, ο Ντάνος "εξυμνεί" την Βαλαβάνη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Μαχητές» και «Διάσημοι» σχολίασαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ από το Survivor, όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους.

Από τη μία, οι «Μαχητές» μετά το Συμβούλιο του Νησιού δεν έχουν πλέον καμία γυναίκα στη δική τους πλευρά στην παραλία. «Και η ίδια δεν είχε βλέψεις για τον τελικό, η αλήθεια είναι ότι το έλεγε, ότι εντάξει και να φύγω τώρα δεν έγινε κάτι» ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σχολίασε: «Σίγουρα θα στεναχωρήθηκε, αλλά όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε και πόσο μακριά έφτασε, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος.»

Το γεγονός, όμως, σχολίασαν και οι «Διάσημοι».

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέκρινε τις δύο γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ και ούτε λίγο, ούτε πολύ προχώρησε σε σύγκρισή τους εξυμνώντας ουσιαστικά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

«Και οι δυο σας που φτάσατε ως εδώ ήταν μόνο του μια επιτυχία, έτσι; Η Σάρα για μένα ήταν αγωνίστρια και σαν παίκτρια, τώρα στη συμβίωση ποιος ξέρει τι έκανε. Ότι συνεχίζεις εσύ για μένα δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα είσαι και ένα κλικ παραπάνω αγωνιστικά, αλλά όσον αφορά στη συμβίωση, νομίζω ότι εκεί πρέπει να υπερτερούσες», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top