Ποιον θέλει να δει νικητή τώρα που πλησιάζει ο τελικός, αλλά και τα σχόλιά του για τους άλλους παίκτες του Survivor αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό» ο Μπο.

«Θέλω να κερδίσει ο Ντάνος. Δεν ξέρω τι θέλουν όλοι, εγώ πιστεύω ότι είναι ότι πιο τίμιο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης, και είναι από τη ομάδα μου. Αμέσως μετά, είναι ο Μάριος. Συζητάγαμε πάρα πολλά πράγματα, δεν θα αναφερθώ σε οικονομικά προβλήματα, αν έχει ή δεν έχει», είπε ο ράπερ απάντησε για το ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor, και έριξε τα καρφιά του προς παίκτες που δεν έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό.

Όσο για τα όσα «αντιμετώπισε» μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο; «Με το που βγήκα ήταν τρομακτικό όλο αυτό που αντιμετώπισα, δεν ξέραμε τίποτα! Είχαμε ακούσει ότι πάει καλά το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε εικόνα! Ξαφνικά βγήκα από το αεροδρόμιο και είχα 10 κάμερες πάνω από το κεφάλι μου, μου τα έλεγαν και οι φίλοι μου, και μέχρι να τα συνειδητοποιήσεις, θέλει λίγο καιρό».

Στη συνέχεια, δε, μίλησε για τους συμπαίκτες του, σχολιάζοντας τα όσα έχουμε δει αναφορικά με τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιάννη Σπαλιάρα, για τους οποίους είπε: «Σίγουρα υπάρχει κάποιος που δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Ο Λάμπρος ας πούμε είναι ένα παιδί με πολύ χιούμορ, το οποίο δεν έδειξε. Δεν του έβγαινε, σε προσωπικές στιγμές.. Από όσα έχω δει, η πραγματικότητα είναι κοντά σε αυτά που έδειξε η τηλεόραση, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν φάνηκαν οι καλύτερες πλευρές τους! Εγώ είμαι αληθινός, αν με τον Σπαλιάρα ήρθαμε σε κόντρα, δεν θα περίμενα να κλείσει η κάμερα, για να του πω την ενόχλησή μου. Δεν υπήρχε φιλία, άκουγα τους αντιπάλους που έλεγαν είμαστε οικογένεια, δεν μπορείς μέσα σε 4 μήνες να κάνεις φίλους. Κάποια πράγματα βλέπεις για το αν μπορείς να γίνεις φίλος με τον άλλο! Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό, δεν κάνω τέτοια!» κατέληξε.