ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μπο: Ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια για να βοηθήσει κάποιον με οικονομικό πρόβλημα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Παρασκευής είναι ο Μπο.

Την τελευταία ημέρα που η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή προβάλλεται από το Πόρτο Χέλι, ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor έκανε αποκαλύψεις για στιγμές που δεν ειχαμε δει από το ριάλιτι επιβίωσης. Όπως εκείνη τότε που είχε προκαλέσει σάλο με την ανταλλαγή προιόντων που είχαν κάνει οι «Διάσημοι» με τους ντόπιους.

«Μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα βγω έξω να βρω κάτι να φάω. Κάποιες φορές είχαμε στο μυαλό μου «μήπως να βγω έξω να βρω κάτι να φάω, να επιβιώσουμε πραγματικά»; Αυτό έγινε κάποιες φορές και καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Ο βαρκάρης και η οικογένειά του μας έδιναν τόση δύναμη κάθε φορά που πηγαίναμε στο αγώνισμα και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν ρεύμα, νερό".

Πάνω σε αυτό έκανε σχόλιο ο Κώστας Τσουρός λέγοντας ότι ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του για τα παιδιά του βαρκάρη, καθώς είχε 6 παιδιά, και εις αντάλλαγμα εκείνος του έδωσε κάποιο φαγητό, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ράπερ. «Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο! Δεν έγινε κάποια εμπορική συναλλαγή. Ο άνθρωπος δεν είχε για τον εαυτό του να φάει, σε μας θα έφερνε προμήθειες; Μας έφερε 2-3 φορές λίγη ζάχαρη, ένα κομμάτι ψωμί, ψιλοπράγματα. Πάντως, φεύγοντας από εκεί, κάναμε κάποιοι ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες», εξομολογήθηκε ο Μπο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top