Κι όμως αυτός που «γλέντησαν» ο Ντάνος και o Μάριος είναι ο νικητής του τουρκικού Survivor!

Όλες οι λεπτομέρειες-Πρώτη ανάρτηση: 23-06-2017 08:56

Γυριζόντουσαν σχεδόν παράλληλα σε διαφορετικές παραλίες και τα δύο στον Άγιο Δομίνικο. Και κάπως έτσι αφού ήταν «γείτονες» στο Survivor, γείτονας με γεωγραφικά οι Τούρκοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, συναντήθηκαν με τους… δικούς μας.

Είχαν, όμως, ένα μικρό προβάδισμα και αν και το ελληνικό ακόμα «παίζεται», το τουρκικό παιχνίδι ανακύρηξε τον μεγάλο του νικητή, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ημιτελικός της Τουρκίας παίχτηκε ανάμεσα στους Αντέμ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Σερχάτ Ακίν και Ογκεντάι – όπου Ογκεντάι, ο Τούρκος «Ντάνος».

Και οι τρεις τους έφυγαν από την παραλία του νησιού και συνάντησαν τους δικούς τους ανθρώπους με ένα σκάφος.

Ο κόσμος είναι και εδώ αυτός που με την ψήφο του καθόρισε το αποτέλεσμα και τελικά με παρόντες όλους όσους έχουν αποχωρήσει, αλλά και κοινό έμαθαν ότι στον τελικό περνάνε ο Ογκεντάι και ο Αντέμ.

Οι δύο αυτοί παίκτες διεκδικήσαν το μεγάλο έπαθλο, μετά από έναν μεγάλο αγώνα και μια ακόμα ψηφοφορία του κοινού και τελικά νικητής βγήκε ο Ογκεντάι!

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον παίκτη που ο Ντάνος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «γλέντησαν» στα ελληνοτουρκικά ντέρμπι. Σε ένα από τα αγωνίσματα, στο πρώτο ντέρμπι, ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι, έβαλε τρία στα τρία, στον τελικό στόχο και δεν άφησε περιθώρια στον Ογκεντάι να αντιδράσει. Όταν ο Ogeday συνειδητοποίησε την ήττα του, ούρλιαξε από τα νεύρα του και πέταξε τα δισκάκια που κρατούσε στον αέρα.

Σε εκείνο το πρώτο ντέρμπι, ο Τούρκος πρωταθλητής κωπηλασίας, δεν κατάφερε να «σταυρώσει» νίκη. Γνώρισε την ήττα και στα τρία ματς που έδωσε και φάνηκε να αδυνατεί το διαχειριστεί.

Εκεί δε που έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ήταν όταν έπαιξε με τον «τρελό Κύπριο», τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο Μάριος σκόραρε τρία καλάθια σερί, «γλεντώντας» ουσιαστικά τον Ογκεντάι . Μετά την ήττα του, ο Ογκεντάι βούτηξε από τα νεύρα του στη θάλασσα και άρχισε να κλωτσάει... τα κύματα! Στη συνέχεια γονάτισε και οι συμπαίκτες του τον πλησίασαν για να τον παρηγορήσουν. Όσο για τους Έλληνες «Survivor», κοιτούσαν αμήχανοι το ξέσπασμά του.

«Με τρία άτομα αγωνίζομαι και οι δυο ρίχνουν τρία στα τρία», παραπονέθηκε όταν πια συνήλθε ο Ογκεντάι στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top