ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Στεφανίδου στον «αέρα» της εκπομπής! Τι αποκάλυψε για την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

Δείτε το βίντεο...

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Τatiana Live»! Καλεσμένη, όπως ήδη σας έχει γράψει το star.gr, ήταν η σύζυγος του 52χρονου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε τη νύχτα της 10ης Μαρτίου, στην Καστοριά.

«Ήταν ήρεμος, καλός, τέλειος σύζυγος, λατρεμένος πατέρας. Ήταν πολύ δεμένος με τα δύο παιδιά μας», είπε με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του άτυχου οδηγού ταξί, περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες που πέρασαν μαζί πριν την δολοφονία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη της και την σχέση αγάπης που είχαν πατέρας και κόρη. Η κόρη του 52χρονου είναι έγκυος και ζει μόνιμα στην Γερμανία. Εκεί μακριά από όλους βιώνει με τον δικό της τρόπο την απώλεια του αγαπημένου της μπαμπά.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τα σπαρακτικά λόγια της χήρας του οδηγού ταξί «κατέρρευσε» και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Είναι καλύτερα που είναι εκεί, αυτό είναι αλήθεια. Ο πόνος είναι πάντα πόνος, αλλά επειδή έχω ζήσει στην ξενιτιά και έχω ζήσει και εγώ την απώλεια όταν ήμουν στην Γερμανία να σας πω ότι είναι άλλο όταν είσαι κοντά στην οικογένεια και διαφορετικά όταν είσαι μακριά».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:H σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά ΛΥΓΙΖΕΙ on air - ΞΕΣΠΑ σε δάκρυα και το παιδί τους

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top