Χαμογελαστή ακόμα και αφότου έμαθε ότι είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor ήταν η Σάρα Εσκενάζη, όπως φάνηκε και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Survivor Panorama.

Το μεσημέρι της Πέμπτης προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις κατά τις οποίες αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε ποιον αφιέρωνε τις νίκες της, αλλά και ποιον θα ήθελε για νικητή.

«Αποχώρησα από το Survivor, αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων, έχω πάρα πολλές εμπειρίες ζωής, έμαθα να ζω με πολύ απλά πράγματα, έχω πάρει πολλά μαθήματα για την κανονική μου ζωή! Αν με ρωτούσε κάποιος αν θα το ξαναέκανα, σίγουρα θα ερχόμουν με μεγάλη χαρά! Είμαι πολύ τυχερή που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα σχεδόν μέχρι το τέλος, ένιωθα πολύ κοντά και με τη γιαγιά την οποία δυστυχώς την έχω χάσει από τη ζωή εδώ και ενάμιση χρόνο, γι’ αυτό και τις αφιέρωνα τις νίκες μου όταν έδειχνα πάνω στον ουρανό!», δήλωσε η πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Και συνέχισε: «Αν έπρεπε να επιλέξω έναν νικητή για το Survivor θα έλεγα τον Κώστα, γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, με έχει στηρίξει, ήταν ο μπαμπάς μας, έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει, είναι έξυπνος, είναι λογικός, δοτικός, θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους, έχει χιούμορ…».