Στο παγκάκι τους, έξω από την καλύβα των «Διασήμων» συζητούσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το πώς έχει αλλάξει το παιχνίδι και πλέον είναι ατομικό.

Μάλιστα, έδειξαν ότι έχουν γνώση ότι οι «Μαχητές» θα προσπαθήσουν να τους διώξουν, λόγω του ότι είναι αντίπαλοι από πριν.

«Στρατηγικά, λογικά, επειδή οι Μαχητές υπερτερούν, θα έχουν σύμμαχο ο ένας τον άλλον. Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ. Γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν. Θα βγεις, καταλαβαίνεις τι λέω; Εντάξει, συνεχίζουν να υπάρχουν οι ομάδες», είπε η Βαλαβάνη.

Ωστόσο, πάνω στην κουβέντα, ο Ντάνος εξέφρασε ένα παράπονο απέναντι στους μπλε για το πώς παίζουν απέναντί του και πώς μεταξύ τους.

«Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στρατηγικές εγώ δεν έχω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ θα πάω να παίξω, όπως παίζω και στα άλλα αγωνίσματα και αν πάρω το κολιέ, το πήρα. Δεν θα το χαρίσω σε καμία περίπτωση. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος πως αν το πάρουμε εμείς, θα μας ψηφίσουν. Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα, όποτε έπαιζα εγώ αντίπαλος, αλληλοϋποστηρίζονταν. Από τη μία έχει λογική, αλλά από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο», είπε ο Αγγελόπουλος.