Τα... πήρε με τον Τσανγκ η Βογιατζάκη-Τι είπε για τον Ντάνο;

«Αυτά είναι τώρα που δεν μου αρέσουν…»

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι αυθόρμητη και δεν διστάζει να πει την γνώμη της, Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ήταν καλεσμένη στο Survivor Panorama.

H ηθοποιός δήλωσε πως δεν είναι ούτε με τους Μαχητές, ούτε με τους Διάσημους, αλλά με τον Ντάνο.

Μάλιστα, όταν ο Ορέστης Τσανγκ άδειασε τον Ντάνο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ναι κέρδισε προχτές ο Ντάνος… ίσως ήταν και ένα παιχνίδι που τον βόλευε περισσότερο γιατί είναι και προπονητής θαλάσσιου σκι».

Τότε η Σοφία τον διέκοψε τονίζοντας: «Ναι, αλλά δεν τον κρατήσατε, τον διώξατε Ορέστη μου. Ο πρώτος που διώξατε. Ναι, αυτά δεν μου αρέσουν, κατάλαβες; Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη. Έπαιζε 14 φορές συνέχεια που η κούραση ήταν ανυπέρβλητη. Τι συγκρίνουμε τώρα; Που δεν έπαιξε τόσες φορές με τον Μάριο. Αυτά δεν μου αρέσουν ότι “ήταν αγώνισμα που τον βόλευε”. Ο Μάριος βγήκε και είπε ότι έπαιξε πολλές φορές με τη Σάρα, λες και η Σάρα είναι αμελητέα αγωνιστικά. Ήταν εξαιρετική παίκτρια.Όταν κερδίζει ένας άνθρωπος με το σπαθί του, να το επιβραβεύουμε παρακαλώ πολύ και να λέμε “μπράβο του” και ας είναι στην αντίπαλη ομάδα. Αν δεν έφευγε ο Αγγελόπουλος θα κερδίζατε περισσότερα έπαθλα, θα τρώγατε περισσότερες φορές, θα χάνατε λιγότερους παίκτες, μια χαρά θα ήσασταν. Αλλά δεν είχατε μυαλό, τον ψηφίσατε πρώτο πρώτο».

Δείτε  στο βίντεο την αντίδραση τόσο της ηθοποιού, όσο και του Ορέστη Τσανγκ με αυτά που... άκουσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top