Χαμός στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω»: «Ο Χανταμπάκης βγήκε από ακριβό διθέσιο, με πούρο»!

«Στόλισαν» τον παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή του Ε!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο καλοκαιρινό πάρτι του περιοδικού «ΟΚ» συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, Όλγα Πηλιάκη.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ και εκείνος απάντησε: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι ελπίζουμε να προλάβουμε τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στηρίζεται πάνω σε εξωτερικά γυρίσματα, πρωτότυπες ιδέες… Δουλεύω πολύ, αγαπάω τη δουλειά μου, προσπαθώ και ελπίζω να αρέσει».

Στη συνέχεια, τον ρώτησαν για την Ειρήνη Παπαδοπούλου  και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του: «Είμαστε σε ένα πάρτι και νομίζω πρέπει να ρωτήσεις εμένα κάτι αν θέλεις. Τι να απαντήσω για την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Το εν λόγω απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» και ήρθαν τα πάνω κάτω στο πλατό, καθώς εκνευρίστηκαν με την στάση του παρουσιαστή.

Ακολούθησε λοιπόν η παρακάτω συζήτηση:

Κατερίνα Καινούργιου: «Γύρισε την πλάτη στη ρεπόρτερ που την ξέρει, η οποία ξεροστάλιαζε εκεί μέχρι τις 3 η ώρα»;

Ανθή Βούλγαρη: «Βλέπω μια στροφή στον χαρακτήρα του. Ήταν απλός, προσιτός. Τώρα βλέπω έναν Στέλιο που σνομπάρει τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε κάποια στιγμή».

Ειρήνη Γκανιάτσου: «Όπως έμπαινα στο πάρτι με το δικό μου αυτοκινητάκι, βλέπω ξαφνικά ένα πολύ ακριβό διθέσιο αμάξι και βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει έξω με το πούρο. Σε όλο αυτό το σκηνικό βλέπεις κι αυτό και έρχεται λίγο και κουμπώνει…»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Τι ήθελε να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι; Για το Κυπριακό; Για τη δόση του Ιουλίου; Αυτά που έπρεπε να τον ρωτήσουν, αυτά τον ρώτησαν γιατί μέχρι εκεί είναι ο Χανταμπάκης. Δεν είναι παραπάνω για άλλες ερωτήσεις».

«Καλύτερα να μη σχολιάσω εγώ…», είπε η  Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κλείσει την συζήτηση.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

Survivor: ΓΥΑΛΙΣΕ το μάτι του Χανταμπάκη όταν ρωτήθηκε για την Ειρήνη Παπαδόπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top