Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης που αποχώρησε από το Survivor, την περασμένη εβδομάδα!

Ο παίκτης των Διασήμων επέστρεψε στην πατρίδα και την οικογένειά του από τον Άγιο Δομίνικο, σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα προβολής του επεισοδίου αποχώρησής του.

Ο Γιώργος αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φάει κρέας, πάρα πολλές μπριζόλες, όπως είπε σχεδόν δεκαεπτά... «Προσπαθώ να προσαρμοστώ με τους ανθρώπους τα αεροπλάνα, το καυσαέριο, με τις μυρωδιές της πόλης... Στη συγκεκριμένη θέση που ήμουν υποψήφιος προς αποχώρηση, ναι παιδιά περίμενα να φύγω...»!

Στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας που έχουν δει οι τηλεθεατές μέχρι τώρα, οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές, ενώ την ασυλία κέρδισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Χρανιώτη να μάθουν τι τελικά ισχύει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον σταυρό που κάνει συνέχεια και εάν τελικά ισχύουν όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης ότι το κάνει επίτηδες και είχε φωνάξει και τις κάμερες να το τραβήξουν, ο ηθοποιός είπε: «Αυτά παιδιά είναι... Ε, αν έχουμε μία διαφορά με τον Ντάνο είναι ότι εκείνος πιστεύει στον θεό, στον χριστιανικό θεό, ενώ εγώ πιστεύω γενικά σε δυνάμεις... Εμένα μπορείτε να δείτε να σταυρώνω τα χέρια μου ή να μην κάνω τον σταυρό μου, ο Γιώργος είναι ένα παιδί από την Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού ορθόδοξου και θα κάνει τον σταυρό και αυτό είναι προς τιμήν του, παίρνει δύναμη από αυτό, ο καθένας χρειάζεται να κάνει την προσευχή του...»!