Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι 42 ετών και είναι ο κριτής του Master Chef που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ο γνωστός σεφ συστήνεται ως ένας γκουρού της γαστρονομίας και πρεσβεύει πως ένα καλό πιάτο αποτελεί την ιδανική συνισταμένη  δεκάδων παραμέτρων, τις οποίες ένας κορυφαίος σεφ οφείλει να γνωρίζει.

Ο ίδιος μίλησε για όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και είπε για τον εαυτό του ότι: «Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά έχει ευαισθησίες, προσπαθώ να καλυτερεύσω με τα χρόνια, προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και προσπαθώ να μην τα επαναλάβω» και πρόσθεσε ότι: «Αυτά που με έκαναν πιο δυνατό και έμπειρο είναι τα λάθη μου. Τα λάθη σε ωριμάζουν! Είμαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό μου, κάποιες φορές αυτομαστιγώνομαι.»

Το ατέλειωτο γνωστικό του background από σπουδές, bachelors, σεμινάρια, πρακτικές σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες, έχτισαν από νωρίς το προφίλ ενός δυναμικού σεφ που μπορεί να διαχειριστεί κουζίνες υψηλών προδιαγραφών και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πιο εκλεκτικών πελατών.

Στο MasterChef στην αρχή είχε σκεφτεί να πει όχι!

Τι είπε για τον θάνατο του πατέρα του: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία, και να μην του έχει στοιχίσει. Εγώ τον έχασα το 2007. Ευτυχώς πρόλαβα να του τα πω όλα. Ήξερα ότι μ’ αγαπάει, ήξερε ότι τον αγαπάω. Γενικότερα σαν χαρακτήρας στις σχέσεις μου είμαι ευθύς και μεγαλώνοντας έχω γίνει ακόμα πιο ευθύς».

«Θα φτάσω πολύ δύσκολα στο σημείο να τελειώσω κάτι, αλλά αν πω τέλος είναι τέλος».  

Τι ψάχνει σε μια σχέση: «Ότι ψάχνει ο κάθε άνθρωπος, συναισθηματική ασφάλεια, έναν άνθρωπο να συνεννοείται, απλά πράγματα!»