Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε για το Survivor, την συμμετοχή της και τους συμπαίκτες της!

«Τζέντλεμαν ο Ντάνος!» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Είναι τζέντλεμαν, έβγαζε αυτό του νοικοκύρη! Όλοι οι άντρες δεν θα προσέξετε λίγο περισσότερο τις γυναίκες; Για το Γιώργο, που με ρώτησες, ήταν πάντα ευγενικός! Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου μίλησε για να το δω λίγο αλλιώς όλο αυτό και να μη με στεναχωρεί, και το εκτίμησα πάρα πολύ! Δεν είχαν σπάσει τα νεύρα μου, εσύ δεν κατάλαβες», είπε απευθυνόμενη στο Θέμη Γεωργαντά, «γινόταν επί τούτου όλο αυτό με το φαγητό για να δείξω κάποια πράγματα! Ήθελα να αδειάσω κάποιους! Στις καρύδες όταν δεν έμπαινε λάδι, δεν ήταν και ότι πιο υγιές!»

Τι είπε για τον Χανταμπάκη

«Ισχύει ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Χανταμπάκη, και όλα καλά! Εντάξει, έγιναν κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν, με έπνιξε το παράπονο και η αδικία! Με πήρε ο Στέλιος για να με ρωτήσει αν απάντησα σε μια κοπέλα στο Twitter αν ισχύει αυτό με τις προσευχές του Ντάνου, ήθελε να καταλάβει αν ήταν ψεύτικο το προφίλ!

Σας λέω εγώ τώρα ποιος ήταν ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο! Και από εκεί ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα! Θα νιώθω πίεση και εκτός του παιχνιδιού; Μετά συζητήσαμε και τα υπόλοιπα, δεν ξέρω την πρόθεση, η αφορμή ήταν η απάντησή μου στο Τwitter. Kαι ο Στέλιος προσπαθεί να το φτιάξει.

Ότι είδατε, ισχύει, του είπα κάτι και το είπε. Όταν είμαι σπίτι, το βλέπω το παιχνίδι. Θέλω να κερδίσει ο πιο δυνατός παίκτης, ο Γιώργος!» είπε, αδειάζοντας τον Στέλιο, ο οποίος είχε πει στον Αρναούτογλου ότι της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγγνώμη.

Για την αποχώρησή της από το Survivor

«Όσο θάρρος θέλει για να μπεις στο παιχνίδι, άλλο τόσο θέλει και για να φύγεις, και δεν θέλω να θεωρείται αδυναμία το ότι έφυγα. Το έκανα επειδή το θεώρησα σωστό και ιδανικό για όλους μας. Την πρώτη φορά που είπα ότι θα φύγω, φούντωσα, πήγα στην παραγωγή, μου μιλήσανε, πήρα το χρόνο μου, δεν σε κρατά κανείς έξω από την παραλία παραπάνω από 24ωρο, ένα βράδυ μόνο χρειάστηκε να διανυκτερεύσω στο νοσοκομείο! Έκανα restart στον εαυτό μου, στη δουλειά μου θα φανεί, θα εξακολουθώ να κάνω αυτό που αγαπάω!»

Τι είπε για την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο Fantasia

«Στο θέμα του Fantasia, συμβαίνουν αυτά στη δουλειά μας! Αλλάξανε κάποια δεδομένα, και δεν προέκυψε η συνεργασία, αλλά όλα καλά, και τους καλλιτέχνες και τον επιχειρηματία τους εκτιμώ πολύ και τους εύχομαι καλή σεζόν! Στενοχωρήθηκα, αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον!»

Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι:

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στο Survivor! Δεν είχε γίνει κάτι στη δική μου ομάδα, να θέλει κάποιος άλλος να αποχωρήσει! Τώρα είναι πιο καλά και τα έπαθλα, περνάνε πιο καλά» κατέληξε η τραγουδίστρια.