Το ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ του Survivor κέρδισε…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Εξ απήνης έπιασε η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη «Διάσημους» και «Μαχητές» με τα νέα δεδομένα που θα υπάρχουν πλέον στο Survivor.

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν ήταν το πρώτο που έπαιξαν ατομικά και όλοι ένιωσαν άβολα που θα έπρεπε να έρθουν «αντιμέτωποι» με τους συμπαίκτες τους και να παίξουν τόσους γύρους, μέχρι να τελειώσουν οι 5 ζωές με τις οποίες ξεκινάει ο καθένας και να μείνει μόνο ένας «ζωντανός».

Ουσιαστικά, θα ήταν ένας παίκτης εκείνος που θα κατάφερνε να «εξολοθρεύσει» όλους τους υπόλοιπους «Μαχητές» και «Διάσημους».

Και αυτός ήταν ο Ντάνος, που έπαιξε "τελικό" με τον Μισθοφόρο, και που για ακόμα μια φορά ήταν ο μόνος (και κραταιός) εκπρόσωπος της ομάδας των «Διασήμων».

Έτσι, ο Σκιαθίτης παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είναι εκείνος που κέρδισε το έπαθλο: μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο σε ένα θαλάσσιο πάρκο και φυσικά ένα πεντανόστιμο γεύμα.

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης» είπε η Ευρυδίκη για τον συμπαίκτη της.

 

Αλλά δεν θα κάνει μόνος του το ταξίδι αυτό, μιας και αποφάσισε να το μοιραστεί με τις δύο γυναίκες του παιχνιδιού, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ! Μάλιστα, τον περίμενε ακόμα μια έκπληξη τον Αγγελόπουλο, μιας και θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο μέχρι το αεροδρόμιο.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top