Μπορεί οι τηλεθεατές να το ήξεραν, αλλά οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν προ… εκπλήξεως όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους «επιζήσαντες» ότι πλέον τα πράγματα αλλάζουν στο ριάλιτι και θα γίνει ατομικό!

Αφορμή για αυτή την αλλαγή ήταν ο τραυματισμός  της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία όπως ανακοίνωσε δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στο αγώνισμα που καλούνταν όλοι να συμμετάσχουν.

«Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο, ούτε για την μία ομάδα, ούτε για την άλλη, το να αγωνίζεται μόνος του ο Αγγελόπουλος σαν μία ομάδα μόνος του, ασχέτως που χθες κατάφερε να πάρει την νίκη. Γι’ αυτό, από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό», είπε ο παρουσιαστής.

Αν και όλοι άρχισαν να χειροκροτούν μετά την ανακοίνωση δια στόματος Σάκη Τανιμανίδη, ήταν έκδηλη η απορία στο πρόσωπό, μιας και την εξέλιξη αυτή δεν την περίμεναν ακόμα.

Πλέον υπάρχει ένας νικητής, ένας που θα μείνει «ζωντανός» μέχρι τέλους. Ο κάθε παίκτης θα έχει 5 ζωές και νικητής θα είναι αυτός που μείνει τελευταίος έχοντας «εξοντώσει» τους υπόλοιπους.

Όσο για το ποιο είναι το έπαθλο; Η μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο, επίσκεψη σε θαλάσσιο πάρκο και φυσικά το λουκούλειο γεύμα που πάντα συνοδεύει τα έπαθλα!

«Θα έχει ενδιαφέρον! Ο καλύτερος ας κερδίσει!», ήταν το σχόλιο του Βασάλου, ενώ ο Μισθοφόρος είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε πολύ δεμένοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πρέπει να γίνει. Το πιο δύσκολο πιστεύω θα είναι σε ένα παιχνίδι ασυλίας και όχι σε ένα έπαθλο», σχολίασε ο Κώστας Ανανγωστόπουλος. Από την πλευρά της, η Σάρα Εσκενάζη δεν έκρυψε τον προβληματισμό της που θα έρθει αντιμέτωπη με άνδρες.