Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής και μεταξύ όσων του ζητήθηκαν ήταν και να σχολιάσει τους παίκτες του reality επιβίωσης.

Όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσει την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου μέσα στο παιχνίδι, ο ηθοποιός έριξε εμφανώς τα βέλη του στο φαβορί των «Διασήμων»: «Ο Αγγελόπουλος, αυτό το ότι “τα ξέρω όλα” για κάθε αγώνισμα που βλέπαμε πρώτη φορά, και το εξηγούσε στους άλλους, έχοντας παίξει μία φορά ή και καθόλου, εξηγούσε πώς πρέπει να ρίξουν τη μπάλα, τι κλίση πρέπει να έχει το χέρι… Δηλαδή αυτό, ο ξερόλας με ενόχλησε, όχι ότι με χάλασε, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, είναι ο αυριανός Δήμαρχος της Σκιάθου. Αυτό το εντόπισα στον Ντάνο».

Και συνέχισε: «Μου δημιούργησε την εικόνα αυτή και ίσως ήταν και λόγος που τον έδιωξαν από την αρχή οι Μαχητές. Είχε μια τάση ότι “εγώ τα ξέρω όλα”, όχι με κακή πρόθεση, απλά να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά με το που έβλεπε ένα αγώνισμα, καπάκι ήξερε πόσες μοίρες πρέπει να σημαδέψεις, πώς να έχει την κλίση το χέρι…».