Survivor Πανόραμα: Σεφερλής: «Το έχει παρακάνει ο Ντάνος με τον σταυρό του»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την αδυναμία του στον Μάριο Πρίαμο εξέφρασε ο Μάρκος Σεφερλής, καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας στο πλατό του Survivor Πανόραμα.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει και όσα έχει «ακούσει» κατά καιρούς ο Κύπριος παίκτης για τους «υπερβολικούς» πανηγυρισμούς του, αλλά και τον σταυρό του Ντάνου, που στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε να τον «κοροϊδεύει».

«Δεν νομίζω ότι ο Μάριος κορόιδεψε τον Ντάνο, οι εκφράσεις πανηγυρισμού είναι θεμιτές από οποιονδήποτε παίκτη. Δεν είναι κακό να πανηγυρίζει κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο, δεν νομίζω κιόλας ότι σκέφτονται κάτι τέτοιο. Ο σταυρός είναι κάτι που θα κάνω εγώ πριν από κάθε παράσταση ή πάντα σε οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου, κάνω τον σταυρό μου και λέω θεέ μου βοήθησε με να πάνε όλα καλά απλά το έχει παρακάνει λίγο, γιατί είναι ο μόνος που το κάνει. Δεν είναι κακό να το κάνει και να πιστεύει, έτσι εκφράζεται, ούτε είναι παρεξηγήσιμο. Αλλά είναι το πώς αισθάνεται ο καθένας. Ούτε πρέπει να μπαίνει ο καθένας στο στόχαστρο για το τι θέλει να κάνει», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top