Το τηλεοπτικό της κοινό για φέτος, αποχαιρέτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές, αλλά και τον Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν.

«Είναι 22 χρόνια αυτά, 22 χρόνια στο Τούνελ με τη βοήθεια των τηλεθεατών να ψάχνουμε το φως στο σκοτάδι! Και να το καταφέρνουμε με τη δική σας βοήθεια τις περισσότερες φορές. Τόσοι αγνοούμενοι, τόσες υποθέσεις μυστηρίου που με τη βοήθεια και της εκπομπής έχουν αναδειχθεί ως δολοφονίες. Εμείς να φτάνουμε στα δικαστήρια να καταθέτουμε, το δικό μας το λιθαράκι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Συνεχίζουμε αυτή την πορεία με τη δική σας στήριξη, τη βοήθεια.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας τον κύριο Δημήτρη Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη νέα σεζόν και με το βασικό αυτό που λέμε “μη χανόμαστε”, εδώ θα βρεθούμε. Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου για όλα, ευχαριστώ θερμά. Καλό καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο…

Tags: