Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» που αποχώρησε την Τετάρτη από το Survivor και στην εκπομπή Survivor Πανόραμα προβλήθηκαν αδημοσίευτες δηλώσεις του!

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν επιστρέψει Ελλάδα, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρώτη του σκέψη καθώς και να μιλήσει για την φιλία του με τον Ντάνο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη-πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το «Μόνο» που λέει «Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν». Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους, αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους. Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο, που λέγεται Ντάνος. Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή, όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου»

«Είμαι ο δεύτερος άντρας μετά τον Ντάνο που φεύγω. Είναι τιμή για μένα. Περίμενα να φύγω από το παιχνίδι σήμερα και ευτυχώς που έγινε αυτό» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της παραγωγής του Survivor και συνέχισε: «Έμαθα την έννοια της στέρησης στο Survivor. Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή την εμπειρία».

«Το Survivor θέλει αντοχές και καθαρό μυαλό. Πρέπει να διατηρείς και το χιούμορ σου. To Survivor μου έδωσε ένεση αυτοπεποίθησης. Ονειρεύτηκα να είμαι στην τελική πεντάδα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Διάσημων!

«Για νικητή θα στοιχημάτιζα τον Ντάνο και θα τον διάλεγα και πάλι για συμπαίκτη μου», δήλωσε ο ίδιος!

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θα επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα καθώς όπως έχει πει ο ίδιος θα εκμεταλλευτεί την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για θα απολαύσει τις ομορφιές του νησιού παρέα με κάποιους φίλους του!