Αποκλειστικά πλάνα με δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου για την σχέση τους προβλήθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Πλάνα που δεν είδαμε στο επεισόδιο με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη.

Η Ευρυδίκη μίλησε πρώτη για την σχέση της με τον Αγγελόπουλο: «Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα. Είχαμε παρεξηγηθεί, τον είχα βγάλει προτεινόμενο, έχουμε περάσει αρκετά. Μιλήσαμε, τα έχουμε λύσει πιστεύω αυτά τα θέματα. Όταν έρχεσαι σε ένα παιχνίδι και είσαι με 12 άτομα και πρέπει αναγκαστικά να συμβιώσεις σίγουρα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, κόντρες, διαμάχες, οτιδήποτε. Εγώ τον Γιώργο από την πρώτη στιγμή θυμάμαι όταν μεταφέρθηκε στην δική μας ομάδα, νομίζω ότι ήμουν η πρώτη που τον πλησίασα, είχα μοιραστεί το φαγητό μου μαζί του γιατί δεν είχε έρθει με το φαγητό του. Απλά στην πορεία μπορεί κάποια πράγματα να μπερδεύτηκαν, να μην συμφωνούσαμε, να μην είχαμε τις ίδιες απόψεις. Παρ’ όλα αυτά, σαν ώριμοι άνθρωποι καθίσαμε, μιλήσαμε. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κάποιο θέμα, δεν ξέρω. Νομίζω τα έχουμε αφήσει πολύ πίσω».

Ο Ντάνος είπε χαρακτηριστικά: «Με την Ευρυδίκη… θεωρώ ότι όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ένας διάλογος και απλά μέσα από τον χρόνο λόγω και των απουσιών κάποιων προσώπων, μας δόθηκε περισσότερος χρόνος μεταξύ μας, είτε στο να συνομιλήσουμε, είτε στο να συμβιώσουμε και να υπάρξει αυτή η τριβή της συμβίωσης. Μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα που γνωριστήκαμε καλύτερα προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα το σημερινό, το οποίο προκύπτει ίσως επειδή γνωριζόμαστε καλύτερα. Τότε δεν γνωριζόμασταν καλύτερα και δεν ήμασταν και μόνοι μας, που σημαίνει ότι η Ευρυδίκη είχε και περισσότερο χρόνο και με άλλους ανθρώπους και δεν είχε με μένα που ήταν πολύ λογικό, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κάποια πράγματα τον Γιώργο. Με τον καιρό που μείναμε περισσότερο καιρό μαζί, όλο και κάποια καρύδα ανοίγαμε μαζί, όλο και μια δουλειά κάναμε μαζί, γνωριστήκαμε καλύτερα. Συνεργαστήκαμε και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε σήμερα. Δεν θεωρώ ότι είχαμε κάποια εμπάθεια, απλά δεν γνωριζόμασταν!»