Φοίνικες και... λαοθάλασσα για τον Χανταμπάκη: ΧΑΜΟΣ στον Βόλο με τον "Διάσημο" του Survivor

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr

Φοίνικες και... λαοθάλασσα για τον Χανταμπάκη: ΧΑΜΟΣ στον Βόλο με τον "Διάσημο" του Survivor

Μπορεί το Survivor να τελείωσε για εκείνον, όμως οι Survivor βραδιές συνεχίζονται ακόμα και δύο μήνες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, αν και το πρώτο χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, ούτε περάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές – παρ’ όλη τη ζήτηση που είχε – πλέον δίνει το «παρών» σε μέρη και εκδηλώσεις που επιθυμεί.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η βραδιά «Survivor» που στήθηκε σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ του Βόλου, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. 

Ο πρώην «Διάσημος» του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο επίσημος καλεσμένος σε μια βραδιά γεμάτη φοίνικες και… αγωνίσματα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, ο Στέλιος ξεσήκωσε τη γενέτειρά του και συγκεκριμένα τους θαμώνες του κατάμεστου Amaze Club, όπου δεν έφτασε μόνος, αλλά συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη.

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι φωτογραφίες με τον παίκτη του Survivor και τους θαυμαστές του έδιναν και έπαιρναν, ενώ υπήρξαν και αγωνίσματα, που μιας και δεν συνέβαιναν πάνω στην άμμο, αλλά μέσα σε νυχτερινό κλαμπ, είχαν ως έπαθλό τους… αλκόολ!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top