Survivor: Οι ΠΡΩΤΕΣ δηλώσεις Χρανιώτη μετά την αποχώρηση - Ο... Καρυωτάκης και ο φίλος του, Ντάνος

Δείτε το βίντεο

Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και άφησε πίσω μόνο δύο παίκτες στην ομάδα των «Διασήμων», ενώ οι αντίπαλοι «Μαχητές» είναι πέντε!

Λίγο πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε, ως είθισται τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα για τα όσα έζησε 4 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης, για το τι σκέφτεται πλέον που βρίσκεται εκτός, αλλά και για τον φίλο του Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Η πρώτη-πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το «Μόνο» που λέει «Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν». Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους, αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους. Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο, που λέγεται Ντάνος. Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή, όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου», είπε ο πρώην «Διάσημος».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top