Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ότι ο Σάκης Ρουβάς ήθελε να παρουσιάσει το ριάλιτι.

Όταν, όμως, τον ενημέρωσε για το πόσο καιρό θα έπρεπε να λείπει, άλλαξε γνώμη, καθώς δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του για πέντε μήνες.

«Έχω διαβάσει πάρα πολλά κακεντρεχή σχόλια που έλεγαν ότι απλά ήρθε, σας είδε και δεν κοιμήθηκε εκεί το βράδυ. Ήθελε πολύ καιρό να έρθει. Όταν άκουσε ότι πήραμε το Survivor μου είπε “εγώ θα το παρουσιάσω”. Του λέω “ξέρεις πόσο καιρό πρέπει να λείπεις;”. Μου λέει “πόσο;”. Του είπα “πέντε μήνες”. Μετά έκανε την πράξη, κατάλαβε ότι θα αφήσει τα παιδιά του και τη γυναίκα του, οπότε δεν μπορούσε να το κάνει. Ήταν ο πρώτος που μου είπε “εγώ θα το κάνω”», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε με τη σειρά του για την παραμονή του Σάκη Ρουβά στην παραλία του Survivor: «Ο Σάκης ήρθε ένα βράδυ κι έμεινε μαζί μας, δεν το περίμενε κανείς μας. Εννοείται ότι κοιμήθηκε μαζί μας και κοιμήθηκε έξω με τον Χρανιώτη. Δηλαδή ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να κάνει κάποιος στον Άγιο Δομίνικο. Κοιμήθηκε έξω, ήταν κανονικός, πολύ απλός και έκανε σε όλους πολύ καλή εντύπωση».

Επίσης, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ ανέφερε το πως τελικά βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης!

Συγκεκριμένα είπε ότι της άρεσε πολύ ο παρουσιαστής και προσπαθούσε να τον βρει για να τον γνωρίσει έτσι ώστε να έχουν κάποια συνεργασία.

Όταν εκείνη βρέθηκε στις Κάννες για ν’ αγοράσει project για το κανάλι, ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να την χαιρετήσει και τότε εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία. Ο παρουσιαστής της είπε για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει και τότε εκείνη του πρότεινε το παιχνίδι επιβίωσης. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε να τον πείσει, αφού εκείνος είχε πολλές ανασφάλειες και ενδοιασμούς!