Survivor Panorama: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σχολιάζει έναν - έναν τους παίκτες

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τη δική της γνώμη για τους παίκτες που εξακολουθούν να είναι Survivors είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ δεν είπε όχι στο αίτημα της παρουσιάστριας να σχολιάσει ένα – ένα τα ονόματα που θα της έλεγε και από το διάλογό τους «προέκυψαν» τα εξής.

Ξεκινώντας από τον Γιάννη Σπαλιάρα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τον χαρακτήρισε «αφελή» και «ευκολόπιστο», ορμώμενη τόσο από τη συνολική του παρουσία στο παιχνίδι, όσο και από τη φάρσα που του έκαναν, η οποία κράτησε 3 ώρες.

Πρόσθεσε, δε, ότι τον γνωρίζει αρκετά χρόνια και εξήγησε ότι ο Γιάννης είναι το παιδί που όλοι θέλουν στο σπίτι τους.

Για τον Μάριο είπε ότι «είναι άνισος παίκτης. Ανάλογα με τις μέρες του. Πολύ γρήγορος παίκτης. Τον θεωρώ φαβορί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι «το ωραίο παιδί της ομάδας των Μαχητών», ενώ ο Μισθοφόρος «είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Με ενοχλεί που εκδηλώνεται όταν χάνει και τα σπάει και τα παίρνει προσωπικά».

«Αν είχα παιδί, νομίζω θα ήθελα να είναι η Σάρα. Είναι καλό παιδί, την έχουν αναθρέψει με αξίες. Είναι καλή αγωνιστικά», είπε για τη γυναίκα των «Μαχητών» και συνέχισε σχολιάζοντας την Ευρυδίκη: «Είναι σαν τον Ντάνο. Άλογο μάχης. Πολύ δυνατό κορίτσι. Έχει πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης».

Όσο για τον Ντάνο, η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού του Φαλήρου είπε: «Είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Δουλεύει πολύ γρήγορα και το μυαλό του, δεν είναι μόνο το κορμί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top