Χανταμπάκης:«Θα ήθελα να κερδίσει ο Αγγελόπουλος»! ΧΑΜΟΣ στο Πρω1νό-«Θα τραβήξω τα μαλλιά μου»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  και την εκπομπή «Τhe 2Night Show» παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης  του πρώην παίκτη του Survivor,  που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε στο «Πρωινό».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε στον νικητή του παιχνιδιού επιβίωσης  με τον ίδιο να τονίζει πως θέλει να κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 «Έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά, και θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα, όχι για τις κάμερες. Βγήκα και για αυτό το λόγο. Και στον αδελφό της Ειρήνης ζήτησα συγγνώμη, και σε αυτή όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα, τη ρώτησα αν πιστεύει ότι της έκανα bullying, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Φυσικά και είναι πειραγμένη! Δεν έχω απειλήσει καμία παραγωγή για να πάρω εκπομπή, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου.  Ανθρώπινα, αν με ρωτάς ποιος θα ήθελα να κερδίσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι έχει θέμα οικονομικό, άρα θα ήθελα να τα πάρει ο Γιώργος είτε κάποιος άλλος που τα έχει ανάγκη. Εγώ μαζί του κοιμόντουσαν κεφάλι με κεφάλι, όταν βρεχόντουσαν τα πόδια του, ερχόταν πάνω μου και ήταν σαν να φιλιόμασταν, και το αντίστροφο» είπε ο  παρουσιαστής.

 Αυτή η δήλωση έκανε έξω φρενών τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος μετά την προβολή του βίντεο είπε:«Θα τραβήξω τα μαλλιά μου, ποιος μιλάει; Ο Χανταμπάκης που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί βρίζει τον Αγγελόπουλο, βγαίνει και λέει ότι θέλει να κερδίσει;Τον κορόιδευαν και με τον Χούτο! Περίμενε κάτι για να βγει να μιλήσει, το πήρε το κάτι (την εκπομπή) και βγαίνει!».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η Σάσα Σταμάτη σημειώνοντας: «Κάθε μέρα απολογείται! Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Είναι ο Στέλιος που ξέρουμε; Ένα φοβισμένο παιδί βλέπω, και στενοχωριέμαι, γιατί τον βλέπω να απολογείται, του έκανε πολύ κακό το Survivor! Δεν έπρεπε να το πει αυτό με τα χρήματα, δεν ήταν σωστό. Τον βλέπω αλλαγμένο και στενοχωριέμαι!»

«Αυτό ήταν πολύ χοντρό για το σταυρό! Αν θες να αλλάξεις, πρέπει να παραδεχτείς τα λάθη σου!» είπε η Φαίη Σκορδά, επισημαίνοντας ότι ο Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε την όλη φημολογία για κακές σχέσεις με την παραγωγή, με το πρώτο του post στο Instagram.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top