Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός Χρανιώτη-Αποθέωσε τον Ντάνο!

Το κοινό έχει δίκιο

Το «ταξίδι» του Γιώργου Χρανιώτη στο Survivor τελείωσε, αφού όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, ήταν εκείνος που αποχώρησε από το νησί!

Από 12 παίκτες στην ομάδα των Διασήμων έμειναν τελικά μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ατομικής ασυλίας, η Ευρυδίκη κέρδισε σε έναν δύσκολο αγώνα ισορροπίας, με συνέπεια η παραμονή να κριθεί ανάμεσα σε Ντάνο και Χραν!

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Νιώθω πολύ ήρεμος, είναι κάτι που προετοιμάστηκα για αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά και σαν παίκτη στο Survivor, να είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις  δεθεί πιο πολύ στο παιχνίδι. Για αυτό μίλησα για τη λογική. Για αυτό θα μιλήσω και για κάτι άλλο. Υπάρχει μία χαρά που το ένστικτο συμβαδίζει με το ένστικτο και την ανάγκη του κόσμου. Αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου βρίσκω τον κόσμο πολύ δίκαιο και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις του, για το ποιους παίκτες θα κρατήσει για να διατηρηθεί μαχητικότητα στο παιχνίδι… Χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου, γιατί κι εγώ αν ήμουν κοινό θα κρατούσα τον Ντάνο. Θα αφήσουν έναν καλύτερο παίκτη να συνεχίσει».

Όσο για το τι κρατά από το παιχνίδι; «Είναι μία βαλίτσα με πράγματα (μεταφορικά). Είναι η πιο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που έχω ζήσει ως τώρα στη ζωή μου», ανέφερε με τα μάτια του να βουρκώνουν και συμπλήρωσε: «Οφείλω να αποχαιρετήσω αυτό το πράγμα με δέος. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουμε μείνει πρέπει να αισθανόμαστε πολύ μάγκες που έχουμε φτάσει ως εδώ. Χρειάζεται πολλά ψυχικά αποθέματα και ικανότητα να αντέξεις σε ψυχολογικό επίπεδο ως εδώ… Καλό είναι να το χαιρετίσεις με τη μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια και σεβασμό που μπορείς να αποχαιρετήσεις κάτι… Συμβαίνει μία φορά στη ζωή σου και οφείλεις να το ξέρεις αυτό».

Ο Γιώργος στη συνέχεια αγκάλιασε τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα εγκάρδιος ήταν με τον Ντάνο, στον οποίο είπε: «Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να πάρεις αυτό που σου αξίζει».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του star.gr: Έφυγε ο Χρανιώτης από το Survivor!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top