Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Σκορδά: «Εκανε ολέθριο λάθος - Θα προβώ στα νόμιμα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η ανάρτηση του έγινε viral, μιας και ο τρόπος που αναφέρθηκε στις γυναίκες που βγαίνουν στην παραλία έχοντας παραπάνω κιλά και ατέλειες στο σώμα τους έκανε πολλούς να εναντιωθούν και να μιλήσουν για ρατσισμό.

Ανάμεσα σε αυτούς που καταφέρθηκαν εναντίον του ήταν και η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε όσα είχε εκείνος γράψει με επικριτικό τρόπο.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» κι έκανε λόγο για δημοσιογραφικό bullying αναφερόμενος ονομαστικά στην Φαίη Σκορδά.

«Θέλω να μιλήσω λίγο για όλο αυτό που συνέβη και έχει να κάνει με τις τελευταίες ημέρες που έχω υποστεί εκτός από διαδικτυακό bullying το οποίο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί είναι από ανώνυμους ανθρώπους, αγνώστους και είναι αυτό που λέμε μάζα. Οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη διαδικασία της μάζας και του όχλου, αλλά με ενόχλησε πάρα πολύ το δημοσιογραφικό bullying που έχω δεχτεί όλες αυτές τις ημέρες», είπε.

Και συνέχισε: «Μιλάω για αήθεις επιθέσεις που δέχτηκα όλες αυτές τις ημέρες από δημοσιογραφούντες, οι οποίοι βγαίνουν στην τηλεόραση και νομίζουν ότι επειδή έχουν μια κάμερα, ένα μικρόφωνο και ένα κανάλι από το οποίο εκπέμπουν, μπορούν να πετάνε λάσπη και να εξαπολύουν μύδρους εναντίον ανθρώπων που δε γνωρίζουν και να σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη τους χωρίς κανένα λόγο. Εγώ οτιδήποτε έκανα μέσω διαδικτύου, μέσω Facebook, σε καμία περίπτωση δεν είναι ποινικά κολάσιμο . Κι αυτό που σας λέω είναι πολύ σημαντικό. Δεν εξύβρισα κανέναν προσωπικά, δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Είναι ένα απολύτως γενικόλογο χιουμοριστικό κείμενο. Το οποίο ξεκαθαρίζω σε όλους. Γιατί κάποιοι έκαναν και μια ανάλυση, να μην πω τι ανάλυση νομική, ότι δήθεν πρέπει να προσφύγει ο κόσμος στα διεθνή δικαστήρια, διάφορα πράγματα που δεν ευσταθούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και μιλάω συγκεκριμένα».

Μάλιστα, στη συνέχεια είναι που μίλησε συγκεκριμένα για την Φαίη Σκορδά. «Μου είπαν οι φίλοι μου ότι βγήκε χθες η κυρία Σκορδά στην εκπομπή της το πρωί και είπε ένα σωρό πράγματα και ανακρίβειες και έριξε λάσπη ατελείωτη για μένα χωρίς να έχω κάνει τίποτα απολύτως. Ούτε εγώ ήμουν χθες στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά κι όμως και αυτή και οι συνεργάτες της με συκοφάντησαν βάναυσα. Μάλιστα στο τέλος η κυρία Σκορδά έκανε το ολέθριο λάθος και θα την παρακαλέσω να ανακαλέσει άμεσα γιατί αλλιώς θα προβώ στα νόμιμα, να προτρέψει τον κόσμο να μην έρχεται στο γραφείο μου και σε εμένα προσωπικά. Αν είναι δυνατόν! Απαράδεκτα πράγματα. Δεν μπορεί κανένας από όλους αυτούς τους δημοσιογραφούντες να βγαίνουν και να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψη κανενός. Θα πρέπει να σέβονται κάποια πράγματα. Εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν προσωπικά» ανέφερε.

Ωστόσο, στο τέλος, επειδή η συζήτηση…. «ξέφυγε» η Κατερίνα Καινούργιου τον έκοψε στον αέρα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top