ΠΟΙΟΣ αποχωρεί ΑΠΟΨΕ από το Survivor;

Οι... εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης

«Και τώρα έρχεται η ανατροπή, γιατί έχετε καταλάβει εδώ και τέσσερις μήνες ότι το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής». Αυτό ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης του Survivor, ημέρα που… ανέκαθεν το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την αποχώρηση ενός παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα spoilers που ανακοινώθηκαν στις πρωινές εκπομπές την Τετάρτη λένε ότι την ασυλία τη χάνουν οι "Μαχητές".

Στο Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι οι Μαχητές θα χάσουν στο αγώνισμα της ασυλίας και θα βγουν «στον τάκο» τρεις παίκτες τους, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος, Σάρα Εσκενάζη και Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ αυτοί που θα δουν την πόρτα της εξόδου θα είναι η Σάρα και ο Γιάννης!

Μάλιστα, μετά από τη μεταξύ τους συζήτηση, προέκυψε και η πληροφορία ότι την ατομική ασυλία κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! 

Λίγο διαφορετικά τα παρουσιάσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αν και το αποτέλεσμα που "έδωσαν" παραμένει το ίδιο.

«Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα. Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα 0,5%. Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα» ανέφερε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το πρωί της Τετάρτης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top