ΜΟΝΟ στο star.gr: Δεν άντεξε χωρίς αγωνίσματα! ΞΑΝΑ στο… Survivor η Ελένη Δάρρα!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Έφυγε σχετικά νωρίς από το Survivor, αλλά στις περισσότερες συνεντεύξεις της έδειξε όχι μόνο ότι πέρασε αξέχαστα (παρά τις αντίξοες συνθήκες) στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και ότι θα ήθελε να είχε μείνει παραπάνω.

Για το λόγο αυτό, η Ελένη Δάρρα ξαναμπήκε στο Survivor: φόρεσε τα αθλητικά της, το σορτσάκι της, έπιασε τα μαλλιά της και μπήκε στον στίβο, που είχε στηθεί στην παραλία, πάνω στην καυτή άμμο, με στόχο τι άλλο φυσικά; Τη νίκη!

Η μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν υπήρχαν δεξιά και αριστερά φοίνικες και καρύδες. Υπήρχαν, όμως, - και με το παραπάνω - γαλαζοπράσινα νερά, μιας και η Ελαφόνησος φημίζεται για αυτά!

Σας μπερδέψαμε;

Τα πράγματα είναι απλά! Η Ελένη Δάρρα ξαναέγινε… «Μαχήτρια» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, συμμετέχοντας στο Perfit Survivor!

Τόσο εκείνη, όσο και ακόμα 24 «παίκτες», μαζί με τις γυμνάστριες και τον… ιθύνων νου, Λίνο Χαραλάμπους ταξίδεψαν μέχρι το νότιο άκρο της Ελλάδας και συγκεκριμένα σε μια από τις πιο ονειρικές παραλίες της χώρας μας, αυτή του Σίμου για 77 ώρες, ένα γεμάτο τριήμερο δηλαδή με αγωνίσματα, δοκιμασίες που απαιτούσαν αντοχή, δύναμη και σθένος και – εννοείται – τα πολυαναμενόμενα από όλους «έπαθλα φαγητού».

Οι 24 παίκτες χωρίστηκαν σε "Δυναμίτες" και "Τιτάνες", ενώ η Ελένη βοηθουσε τον... Σάκη Τανιμανίδη της Ελαφόνησου, Λίνο, στο στήσιμο, τη διαίτησία και την διεξαγωγη των αγωνισματων λόγω εμπειριας.

Αλλά δεν μπορούσε να μείνει και εντελώς αμέτοχη σε όλο αυτό.

Έτσι, πήρε κι εκείνη μέρος, αλλά παρόλο που η νεαρή γυμνάστρια και τέως παίκτρια ήταν μαθημένη στις δοκιμασίες πάνω στην άμμο και στο να τα δίνει όλα για τη νίκη της, τελικά ο Λίνος απεδείχθη πιο δυνατός, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το star.gr, κάνοντας έτσι τον αγώνα… ντέρμπι κανονικό, σαν αυτούς που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές».

Ίσως, σε αυτό να παίζει ρόλο και το ότι η εν λόγω ιδέα είχε ξεκινήσει και υλοποιηθεί για πρώτη φορά από τον ίδιο και τους «μαθητές» του στο personal trainig studio "Perfit" που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή - και από το οποίο πήρε το όνομά του το... αγωνιστικό τριήμερο - από το 2016, οπότε και είχε οργανώσει το πρώτο – πιο ερασιτεχνικό – δικό του «Survivor».

ps. Μαζί με τις φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας, έφτασε στα αυτιά μας η φήμη ότι αντίστοιχα Perfit Survivor θα γίνουν και θα ξαναγίνουν και θα ξαναγίνουν – πολύ πιθανόν ακόμα κι ένα ανά μήνα, είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας. Λέτε να δούμε κι άλλους παίκτες να… (ξανα)μπαίνουν στον πειρασμό;

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top