Η συγκινητική εξομολόγηση της Αραβανή για τον χαμό του πατέρα της: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Τι είπε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί;

Απέναντι από την Φαίη Σκορδά έκατσε το πρωί της Τρίτης, η Ευαγγελία Αραβανή  και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί, αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια-μοντέλο αναφέρθηκε στον χαμό του  πατέρα της. «Είμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν έγιναν τρομερές αλλαγές, αλλά επειδή τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για μένα, λέω επιτέλους ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Δεν ξεχνάς ποτέ τον χαμό του προσώπου σου, και δεν το συνειδητοποιείς και ποτέ, σε ένα μήνα, είναι δύο χρόνια, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, απλά προχωράω. Δεν γιατρεύει ο χρόνος, φεύγει μόνο η πρώτη βαριά ατμόσφαιρα. Μιλάω για το θάνατο του μπαμπά μου. Με άλλαξε, με έχει κάνει να βλέπω την ουσία των πραγμάτων, και να ζούμε την κάθε στιγμή, σαν να είναι η τελευταία.Όταν γίνει ένα κακό συμβάν, λες ότι πρέπει να κοιτάς τη ζωή σου. Αλλά με την καθημερινότητα και με το άγχος, το αφήνεις στην άκρη, το θεωρείς δεδομένο».

Στη συνέχεια, η Ευαγγελία αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου:«Στο X-Factor έχω δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου».

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της βήματα δήλωσε: «Το τι θα ήθελα να κάνω έχει σχέση και με την πραγματικότητα στην οποία ζούμε, που δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα ήθελα. Το X-Factor σίγουρα το ξεχωρίζω! Έκανα και πρωινό πριν πολλά χρόνια με τον Γρηγόρη, καμία σχέση, ήμουν πιο νέα, πλέον έχω εξελιχθεί».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top