«Ματς» Βασάλου – Ντάνου στην Ελένη: «Σφάζονται» στην εκπομπή για τα μάτια τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Με αέρινη και ανάλαφρη διάθεση έκανε έναρξη το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη.

Και μετά από λίγα λεπτά, ξεκίνησε συζήτηση με τα κορίτσια του πάνελ της εκπομπής της για τα δύο πιο «καυτά» αγόρια του Survivor που δεν είναι άλλα από τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Επειδή βλέπω ότι πολύ το συζητάμε, θέλω να δούμε δυο πραγματάκια για δυο αγόρια του Survivor, τον Αγγελόπουλο και τον Βασάλο, σαν άντρες, όχι σαν παίκτες! Ο Βασάλος είναι ένα αγόρι βασταγερό, δυνατό, με το ωραίο του κορμί, το ωραίο του πρόσωπο!» είπε η «ωραία Ελένη».

Και εκεί άρχισε το… «σφάξιμο» ανάμεσα στις συνεργάτιδές της, μιας και είχαν διαφορετικές μεταξύ τους απόψεις, αλλά και επιχείρημα προς… επίρρωση των λεγομένων της.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ψήφισε Ντάνο «δαγκωτό», λέγοντας: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πλάσει το κορμί του από όσα έχει φτιάξει στη ζωή του. Δεν μου αρέσει ο άντρας που χτυπιέται στο γυμναστήριο για να χτίσει κορμί», με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να απαντάει μεταξύ άλλων: «Στο ταβερνάκι του ξαδέρφου του θα σε πάει να σε κεράσει! Πιο ιππότης και ντροπαλό αγόρι από τον Βασάλο δεν υπάρχει!».

«Και τον Αγγελόπουλο τον κόβω να έχω μια συστολή. Αυτό που βλέπω κοινό και στους δύο είναι ότι δεν πρόκειται για αυτόν που θα βγει μπροστά να σου κάνει τον γκόμενο» είπε με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Παιδιά, παιδιά, παιδιά, θα αρπαχτείτε και θα μείνετε μόνοι σας! Ποιος πιστεύετε ότι κάνει για σπίτι;».

Μιας και τα κορίτσια ήταν ιδιαιτέρως... αγριεμένα, η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Παιδιά, συγγνώμη, πού είμαι;Σε κανένα θέατρο του παραλόγου, που φτιάχνουν στον αέρα κείμενο και παίζουν; Είναι σαν να βρίσκομαι σε θεατρική παράσταση αυτή τηστιγμή! Παιδιά, τι ζω;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top