Survivor: Πλακώθηκαν Αναγνωστόπουλος – Σπαλιάρας! «Βούλωσέ το μωρέ!»- «Εσύ να το βουλώσεις!»

Δείτε τι συνέβη

Έναν καυγά με το… καλημέρα σας είχαν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Αναγωνστόπουλος την ώρα που έπαιρναν το πρωινό τους στην πολυτελή βίλα που διέμειναν!

Ο πρώην μισθοφόρος είπε στο μοντέλο να πάρει δύο ψωμάκια αντί για ένα και ο Σπαλ αντέδρασε χωρίς λόγο: «Βούλωστο μωρε! Πάρε και πάρε όλη την ώρα!».

Αυτή φράση ενόχλησε τον μισθοφόρο ο οποίος απάντησε: «Εσύ να το βουλώσεις! Πώς μιλάς έτσι ρε;».

Φυσικά η λογομαχία δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Γιάννης ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Και πολύ σε έχουμε ανεχτεί!», με τον μισθοφόρο να ρίχνει τα καρφιά του λέγοντας: «Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά και οι 4 σε ανεχόμαστε από την ημέρα που ήρθες!».

Στη συνέχεια ο Κώστας μιλώντας στην κάμερα είπε:

«Όλο αυτό τον καιρό όλη η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί για πολλά θέματα. Προφανώς τώρα που τελείωσε η 24ωρη ψηφοφορία και ξέρει πως όσοι ήταν να τον ψηφίσουν τον ψήφισαν, δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, γιατί δεν θεωρώ ότι τον έχει δείξει! Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ηθοποιός και ξέρει να προσποιείται πολύ καλά!».

Από την πλευρά του ο Σπαλιάρας δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας: «Ε,  εντάξει μπορεί να φταίει ο καφές που ήπια! Όταν ξυπνάς σε ένα τόσο όμορφο μέρος και μετά ξέρεις ότι πρέπει να γυρίσεις στην καλύβα, σου φταίνε όλα!». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top