ΒΟ για Παπαδοπούλου: «Η Ειρήνη έκανε πράγματα που μας...»

''Είχε κάποια δικά της προβλήματα''

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor ήταν το απόγευμα της Δευτέρας, ο Βο και όπως είναι φυσικό αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στους «Διάσημους». 

Ο ράπερ  αποκάλυψε ότι οι μέρες εκείνες ήταν δύσκολες για την τραγουδίστρια, αφού έδειχνε να μην μπορεί άλλο και μιλούσε απότομα.

«Γενικότερα, οι μέρες ήταν δύσκολες για την Ειρήνη. Προφανώς είχε κουραστεί πολύ και δεν άντεχε άλλο. Έκανα πράγματα που μας εκνεύριζαν. Όταν ένας άνθρωπος αποστασιοποιείται και φεύγει από την ομάδα δεν γίνεται να φταίει όλη η ομάδα… και εσύ να μένεις μόνος σου. Δεν γίνεται όλοι να τα βάζουν μαζί σου. Σίγουρα κάτι συμβαίνει. Σίγουρα όλοι ευθύνονται. Όταν ένας άνθρωπος φεύγει μακριά μου, φεύγω κι εγώ. Δεν θα τρέξω από πίσω του, ώστε να προσπαθήσω να τον προσεγγίσω. Αυτό που μας ενόχλησε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά της. Εγώ ένιωθα ότι είχε κουραστεί. Μιλούσα πολύ βαριά και πάντα είχε κάποια δικά της προβλήματα…Νομίζω πως με την Ειρήνη δεν καταφέραμε να συμβιώσουμε καλά», είπε και πρόσθεσε πως δεν ήθελε να συμμετέχει σε όλο αυτό αλλά επειδή έμεναν μαζί έπρεπε να βρουν λύση.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top