Μαργαρίτα Κασάπι:Η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef αποκάλυψε τι την ενόχλησε στο παιχνίδι!

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, η  Μαργαρίτα Κασάπι.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef  μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε τι θα μαγείρευε σε εκείνη και στους συντελεστές της εκπομπής είπε: «Θα ήθελα να σας φτιάξω το Ριζότο που δεν πέτυχα στο παιχνίδι. Αυτή την φορά θα το πετύχαινα», και πρόσθεσε: «Και στον αγαπημένο μου αυτό το φαγητό θα έκανα, διότι πρέπει να το φτιάξω μέχρι να το πετύχω».

Η Μαργαρίτα θεωρεί πως η εμπειρία της στο MasterChef ήταν η καλύτερη . «Έμαθα πολλά πράγματα στο παιχνίδι και έγινα καλύτερη. Με έκανε να πεισμώσω πολύ και έμαθα να μην τα παρατάω ποτέ».

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε κάτι που να την πείραξε κάτι μέσα στο παιχνίδι απάντησε: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γεγονός ότι εγώ εκεί μέσα ήμουν ερασιτέχνης… Οι υπόλοιποι ήταν επαγγελματίες, ήξεραν περισσότερα πράγματα από εμένα…εγώ δεν το έχω σπουδάσει αυτό. Οπότε αυτό που με πείραξε είναι που δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν είμαι στην ίδια κατηγορία με εκείνους και με θεωρούσαν άσχετη!»

Λίγα Λόγια για την Μαργαρίτα Κασάπι:

Η 22χρονη παίκτρια στην οντισιόν έφτιαξε μύδια αχνιστά. Τα πήγε καλά. Έψησε καλά το μύδι. Η μόνη αστοχία το πολύ σκόρδο. Θέλει να γίνει γιατρός άλλα δεν τα έχει καταφέρει δύο φορές και έτσι είναι αποκλειστική νοσοκόμα σε μια ηλικιωμένη κυρία.

Έμαθε να μαγειρεύει βλέποντας τη μαμά και τη γιαγιά της στην κουζίνα και πολλές φορές στο σπίτι οι  γονείς της βαθμολογούν τα πιάτα της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top