Η Παπαδοπούλου ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΞΑΝΑ τον Χανταμπάκη: «Κάποια προσωπικά μου θέματα μοιράστηκε ο Στέλιος»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορεί αρχικά να αναφέρθηκε στο σοκ που έπαθε ο οργανισμός της μετά την ασιτία του Survivor και τα κιλά που έχει ήδη ξαναπάρει, αλλά μίλησε και για το «σοκ» που έπαθε η ίδια μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης, καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama..

«Με αυτή την ψηφοφορία, οι πρώτοι 3-4 θα παραμείνουν σίγουρα στο παιχνίδι. Θέλω νικητή από την ομάδα μου τον Ντάνο. Είναι δυνατοί και ο Βασάλος και ο Μάριος. Το χρώμα διατηρείται, ήταν πολύ πιο έντονο, αλλά δεν θα χρειαστεί να μαυρίσω για το καλοκαίρι. Πήρα, και με το παραπάνω, κιλά, είμαι παραπάνω από τα φυσιολογικά μου», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Είναι λίγο επικίνδυνο, πρέπει να το προσέξεις, γιατί παθαίνει ένα σοκ ο οργανισμός σου επειδή φοβάται μην ξαναπεινάσεις, και ότι τρως, το αποθηκεύεις ως λίπος».

Φυσικά, δέχτηκε και ερώτηση σχετική με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο πρώην συμπαίκτης της στο ριάλιτι επιβίωσης, Στέλιος Χανταμπάκης σχετικά με τον Ντάνο, αλλά και τις αποκαλύψεις για την μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Εννοείται ότι με στενοχώρησαν κάποια πράγματα, αλλά ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και αλήθεια, αλλά δεν θέλω να αναλωθώ σε όλο αυτό, έχει τελειώσει το παιχνίδι, και είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Κάποια προσωπικά θέματα τα μοιράστηκε ο Χανταμπάκης, δεν θέλω να τα συζητήσω περαιτέρω» είπε για τον συμπαίκτη της.

«Είναι και κάτι άλλο που δεν μπορώ να το μοιραστώ στον αέρα, πιο προσωπικά θέματα!» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top