Ήταν ο τέταρτος των εναπομεινάντων «Διασήμων» που βρίσκονται στην παραλία του Survivor, αλλά πλέον δεν είναι μαζί με τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Bo ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και αργά το βράδυ της Κυριακής πάτησε Ελλάδα.

Φυσικά, ο ράπερ έτυχε υποδοχής τόσο από τα δικά του πρόσωπα, όσο και από δημοσιογράφους και φωτογράφους που τον απαθανάτισαν στα πρώτα λεπτά της επιστροφής του.

«Έχασα 30 με 35 κιλά. Νομίζω ότι δεν θα τα ξαναπάρω, θα πάρω λίγα μόνο για να βρίσκω κανένα ρούχο, αλλά νομίζω θα μείνω σε αυτό το στυλάκι. Από το XXL τώρα είμαι στο L. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα ήταν να πλυθώ. Πολλές ώρες, μία με μιάμιση ώρα», ειπε αρχικά.

Και συνέχισε, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να κερδίσει το έπαθλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Θέλω νικητή του Survivor τον Ντάνο γιατί το ήθελε από την αρχή, το χρειάζεται, το έχει ανάγκη», επεσήμανε.

Ρωτήθηκε, δε, και για το σταυρό που κάνει ο Ντάνος, ειδικά μετά από τις δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη, που ισχυρίστηκε ότι το κάνει μόνο μπροστά στις κάμερες: «Όταν ένας άνθρωπος κάνει τον Σταυρό του δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι στημένο ή όχι. Κάνει τον Σταυρό του, πιστεύει στον Θεό. Ο καθένας έχει τους λόγους του που κάνει ό,τι κάνει. Εγώ δεν κάνω τον Σταυρό μου, πιστεύω όμως. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα».

Σχολίασε, τέλος, και την αντίδραση του Σπαλιάρα κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, δήλωσε: «Αφού κάναμε έναν άνθρωπο να χαρεί, τι καλύτερο; Μια χαρά! Δεν τρέχει τίποτα».

Tags: