Βίντεο ντοκουμέντο: Σοβαρό τροχαίο για παρουσιαστή -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες!

ΔΕΙΤΕ πώς συνέβη το ατύχημα!

Τύχη βουνό για τον Ρίτσαρντ Χάμοντ. Ο γνωστός συμπαρουσιαστής της εκπομπής αυτοκινήτου Grand Tour, που προβάλλεται στο ιντερνετικό κανάλι Αmazon Prime, οδηγούσε ένα μοντέλο Rimac Concept One στην περιοχή Σαν Γκάλεν της Ελβετίας. Σε μία αριστερή στροφή έχασε ο 47χρονος πρώην σταρ του Top Gear τον έλεγχο του γρηγορότερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο και βγήκε από τον δρόμο.

Το Rimac ανατράπηκε, έγινε φύλλο και φτερό και ακολούθως έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, ο Χάμοντ είχε προλάβει να βγει από το μοντέλο των περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ και γλίτωσε «μόνον» με ένα κάταγμα του ποδιού του. Ο Βρετανός συμμετείχε σε έναν αγώνα αυτοκινήτων στο Σαν Γκάλεν της Ελβετίας, ενώ πραγματοποιούσε παράλληλα γυρίσματα για την εκπομπή Grand Tour.

Eκπρόσωπος του Χάμοντ, που έχει το παρατσούκλι «Χάμστερ» και αποτελεί εδώ και χρόνια αναπόσπαστο μέλος της τριάδας παρουσιαστών μαζί με τον Τζέρεμι Κλάρκσον και Τζέιμς Μέι, δήλωσε ότι «είναι πραγματικά απίστευτο, που βγήκε από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα μόνον με έναν τέτοιον τραυματισμό». Συμπλήρωσε επίσης, ότι ο παρουσιαστής είναι ακόμη ταραγμένος, ωστόσο κατάφερε να βγει μόνος του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Σαν Γκάλεν, όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα στο γόνατό του.

Ο μικρόσωμος Βρετανός είχε κινδυνεύσει στο παρελθόν να χάσει τη ζωή του σε σοβαρά δυστυχήματα, όπως το 2006 στο πλαίσιο γυρισμάτων για το Top Gear. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει, ότι σκοπεύει να αφήσει πλέον τα παράτολμα γυρίσματα, για χάρη της υπέροχης οικογένειάς του, της συζύγου του και των δύο παιδιών του. Μόλις ένα μήνα αργότερα όμως, πρωταγωνίστησε και πάλι σε ένα σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top