Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το love story τους σε φωτογραφίες

Γνωρίστηκαν το 2014 και σήμερα παντρεύονται στη Μύκονο

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης:Το love story τους

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Μύκονο, αφού σε λίγη ώρα η Δούκισσα Νομικού θα φορέσει το νυφικό της και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να συναντήσει τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το star.gr σας παρουσιάζει το love story του ζευγαριού μέσα από φωτογραφίες τους.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2014 στο αγαπημένο νησί και των δυο τους, τη Μύκονο. Εκεί ο Δημήτρης και η Δούκισσα συναντήθηκαν για πρώτη φορά και ο έρωτας τους χτύπησε με τα βέλη του.

Εκεί άλλωστε θα γίνει σήμερα και ο γάμος του ζευγαριού, στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του πατέρα του Δημήτρη, Σάββα Θεοδωρίδη.

Βέβαια η Δούκισσα παρά το γεγονός ότι ήταν φουλ ερωτευμένη, δεν θέλησε να βιαστεί για τη δημοσιοποίηση του δεσμού της.

Γι’ αυτό περίμενε λίγους μήνες και το έκανε στις 14 Φεβρουαρίου 2015, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, κάνοντας μια ερωτική εξομολόγηση στον καλό της μέσω Instagram.

«Χρονιά πολλά! #GiortazoumeKatheMera #love #passion #happiness», έγραψε και έβαλε φωτιά στα κουτσομπολίστικα έντυπα της πόλης.

Λίγο καιρό μετά το ζευγάρι αποφάσισε να μην κρύβεται και να ζήσει τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων που άρχισαν να τους… «καταδιώκουν» σε κάθε τους κίνηση.

Σύντομα ήρθε και η συγκατοίκηση, με τη Δούκισσα να εγκαταλείπει τα αγαπημένα της νότια προάστια για χάρη του έρωτά της και να μετακομίζει στο σπίτι του Δημήτρη στο Κεφαλάρι.

«Είναι ο άνθρωπός μου και γι’ αυτό δεν κρύβομαι, γι’ αυτό είμαι χαμογελαστή ακόμα και στις δυσκολίες. Έχω βρει το λιμάνι μου και είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Όταν θέλει ο Θεός θέλω πολύ να κάνω παιδί», είχε δηλώσει η ίδια και η ευτυχία της ήρθε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη φέτος τα Χριστούγεννα που ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις Μαλδίβες.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, με τη Δούκισσα να δηλώνει πανέτοιμη και ανυπόμονη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον αγαπημένο της Δημήτρη. 

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top