Σήμερα γάμος γίνεται! Ντύνεται νυφούλα η Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη

Στη Μύκονο το μυστήριο με ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού και ο καλός της Δημήτρης Θεοδωρίδης και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ακόμα και χθες στο live του So You Think you Can Dance όταν οι διαγωνιζόμενοι της έκαναν έκπληξη για το επικείμενο γάμο της.

Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη στον Άγιο Στέφανο και θα ακολουθήσει ένα γαμήλιο πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Η Δούκισσα θα φορά ένα νυφικό δια χειρός της αγαπημένης της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ κουμπάροι θα είναι τέσσερις φίλοι του ζευγαριού.

Ο μπαμπάς της, Νίκος Νομικός θα είναι εκείνος που θα την παραδώσει στο γαμπρό, ενώ όπως έχει πει η παρουσιάστρια από το πρωί θα της τραγουδάει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Η ίδια η Δούκισσα δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί λίγες από τις σκέψεις της για τη μεγάλη μέρα στο προσωπικό της blog γράφοντας:

«Να ΄μαι πάλι στην Αθήνα. Επέστρεψα το πρωί από το νησί, αφού απόψε έχουμε το 3ο live του «So you think you can dance». Ταξίδεψα μαζί με την αγαπημένη μου μαμάκα. Δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου αυτή τη μέρα! Θα κοιμηθώ μαζί της απόψε και αύριο θα πετάξουμε μαζί για Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κλαίμε όλο το βράδυ και είμαστε αύριο και οι δύο με πρησμένα μάτια».

Δεν έκρυψε μάλιστα την αγωνία της και την τεράστια ευτυχία που νιώθει που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

«Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει. Τίποτα άλλο», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top