Χανταμπάκης – Μελέτη ΕΛΥΣΑΝ τις διαφορές τους στο Survivor Panorama: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ γιατί δεν είχε πάει μέχρι σήμερα στην εκπομπή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Όσοι αποχωρούν από το Survivor μέσα στις επόμενες ημέρες εμφανίζονται στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Survivor Panorama».

Ωστόσο, αυτό δεν είχε συμβεί στην περίπτωση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος αν και έχει αποχωρήσει εδώ και δύο μήνες από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είχε δώσει το «παρών» στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Το απόγευμα, όμως, της Παρασκευής ο πρώην «Διάσημος» - που ήταν ένας από τους πολυαναμένομενους παίκτες μιας και έχει να μιλήσει για πολλά - ήταν (επιτέλους) καλεσμένος στην εκπομπή.

Και φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά από το να λύσουν τις διαφορές τους με την παρουσιάστρια. Ο λόγος ήταν η συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και εκείνη είχε ταξιδέψει στο εξωτικό νησί για να κάνει τις πρώτες συνεντεύξεις και να τραβήξει τα πρώτα πλάνα για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Βέβαια, ο ίδιος «απολογήθηκε» και εξήγησε...

«Έρχομαι για δεύτερη φορά στο Πανόραμα, κάτι το οποίο θα πρέπει να το πούμε και στον κόσμο, γιατί εγώ ήμουν αυτός που «άνοιξε» την εκπομπή. Έκανα ποδαρικό όπως λέμε, με τη συνέντευξη που κάναμε στον Άγιο Δομίνικο. Θεώρησα ότι δεν είχα κάτι άλλο να πω και θεώρησα σωστό να μην ξαναβγώ. Να πω πάλι τα ίδια;», είπε.

Η Ελεονώρα δεν το άφησε να πέσει κάτω, απαντώντας: «Μπορεί και ο τηλεθεατής να μην είχε δει εκείνο το επεισόδιο που ήσουν ο κεντρικός καλεσμένος και απαντήσαμε σε όλα τα ζητήματα που είχαν προκύψει μέχρι τότε. Κάποιοι δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις, κάποιοι δεν είδαν ποτέ τις απαντήσεις, για αυτό εσύ θεώρησες ότι από τη στιγμή που έχει περάσει κι ένα εύλογο διάστημα, έρχεσαι ξανά εδώ και κάνουμε ένα refresh».

«Θεώρησα ότι έχουμε και κάτι διαφορετικό να πούμε και ότι υπάρχει λόγος» συμπλήρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μάλιστα, η διάθεσή του φάνηκε κάπως… επιθετική προς την παρουσιάστρια, σχετικά με όσα ειπώθηκαν για την κλίκα του Survivor κι αυτό γιατί η εντύπωση που έμεινε στον κόσμο ότι ήταν εκείνος ο «εγκέφαλος», δημιουργήθηκε μετά την κοινή τους συνέντευξη.  

«Είχαμε ξεκινήσει μια άλλη κουβέντα. Μια κουβέντα που διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Σου πέταγα λέξεις όπως η «κλίκα» και μου έλεγες ποια είναι η κλίκα. Ήθελες λίγο χρόνο να προσαρμοστείς και να δεις τι έχει γίνει», είπε η παρουσιάστρια με τον Στέλιο να απαντάει: «Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τη στιγμή που καλούμαστε σε κάτι το οποίο μου καταλογίζεται όπως η κλίκα και χίλια δυο πράγματα που συζητήσαμε. Ήθελα στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις και τις «κακές» στιγμές που καθοδηγώ έναν άνθρωπο, που τον χρησιμοποιώ, που γίνομαι χειριστικός. Σου είπα δείξ΄τα μου και να ζητήσω συγγνώμη".

«Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η Ελεονώρα απάντησε πως τότε δεν είχε τα βίντεο που της ζήτησε, αλλά τα ετοίμασε σήμερα για να του αποδείξει όλα αυτά που τον ρωτούσε και που ο κόσμος θέλει να μάθει!

 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο σχετικό απόσπασμα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top