ΤΡΕΛΟ γέλιο: Όταν τα παιδιά της ρωτούσαν την Μενεγάκη για το σεξ και τον... πελαργό! Τι τους έλεγε η παρουσιάστρια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Παιδιά, σεξ και το πώς οι γονείς πρέπει να μιλήσουν για αυτό το «φλέγον» και άβολο ίσως θέμα στα παιδιά τους ήταν ένα από τα θέματα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Και κάπως έτσι, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha άρχισε να εξιστορεί διαλόγους που είχε με τα δικά της παιδιά, αναφερόμενη ειδικά στον Άγγελο, το πρώτο και μεγαλύτερο από τα παιδιά της από τον οποίο είχε το πρώτο «κρούσμα ερωτήσεων».

«Εμείς δεν τολμούσαμε να ρωτήσουμε, ήταν θέμα ταμπού! Μόνο τους φίλους μας ρωτούσαμε, αν είχαμε κάποιον μεγαλύτερο! Ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι εμείς, γιατί το παιδί μας το βλέπουμε σαν μικρό παιδάκι! Εμένα πάντως στο πρώτο παιδί, επειδή κανείς δεν μου είχε μάθει ότι αυτές τις απορίες τις συζητάμε σιγά σιγά, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο όταν άρχισε να με ρωτάει διάφορα πράγματα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η μάνα μου, δε, φώναζε: «Τι είναι αυτά τα πράγματα! Στην ηλικία του!» Όταν πρωτοήρθε το πρώτο παιδί από το σχολείο, στο δημοτικό, και τους μάθαιναν για τα κορμιά, και ερχόταν το πρώτο(ο Άγγελος) πίσω, που ήθελε να πειράξει τη γιαγιά του πάρα πολύ, και μου έλεγε «Πάρε τον από εδώ! Αυτά τους μαθαίνουν στο σχολείο; Και το πληρώνουμε το σχολείο κιόλας; Ντροπής πράγματα!».

Μάλιστα, στη συνέχεια, όταν ολοκλήρωσε με τις αντιδράσεις της μαμάς της, Ζέτας, προχώρησε στις απορίες που τις εξέφραζαν τα παιδιά της για το πώς έρχονται τα παιδιά! «Η πρώτη ερώτηση που όλα τα παιδιά μου με ρώτησαν, γιατί με βλέπανε συνεχώς έγκυο, μου λέγανε είναι μέσα το νινί μας; Πώς θα βγει από εκεί; Θα το βγάλει ο γιατρός; Πώς; Η εύκολη απάντηση είναι από την κοιλίτσα, πού να του πεις τα πιο δύσκολα! Εγώ κάτι πολύ σοβαρό και σημαντικό το έμαθα πολύ μεγάλη, που έχει να κάνει μόνο με μας, και το έμαθα στα 18! Δεν ήξερα βασικό πράγμα δικό  μας, λειτουργία μας, έβγαινα ραντεβού και δεν το ήξερα, δεν είχα μπει σε απορία! Τυχαία άντρας μου το είπε, μπορεί και το ταίρι μου, και έμεινα!» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top