Σε διαθεσιμότητα εργαζόμενη στον ηλεκτρικό λόγω… Τσανγκ - Την διώκουν επειδή κάθισε στη θέση της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ο Ορέστης Τσανγκ θα γινόταν αιτία που θα οδηγούσε στην πειθαρχική δίωξη μιας υπαλλήλου του ΗΣΑΠ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ανεβάσει πριν από μερικές ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, όπου φαίνεται να «οδηγεί» συρμό του ηλεκτρικού. 

«Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να ΄στε καλά! Φιλάκια!», είχε γράψει ο «Μαχητής» και από τότε το βίντεο είχε γίνει viral και οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, μιας και τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού.

Το εν λόγω συμβάν έφτασε στα αυτιά της ΣΤΑΣΥ, η οποία και πήρε θέση και… μέτρα, θέτοντας σε διαθεσιμότητα την οδηγό που σηκώθηκε από τη θέση της για να καθίσει ο Τσανγκ και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.

Όπως τονίστηκε στην εκπομπή La Biri Biri , στην πρώτη απολογία που έδωσε η μηχανοδηγός ισχυρίστηκε ότι παραχώρησε τη θέση της στον πρώην παίχτη του SURVIVOR από τον ενθουσιασμό της, αλλά τον επέβλεπε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί χωρίς να τεθούν καμία στιγμή σε κίνδυνο οι επιβάτες. 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάντα κατά την εκπομπή, έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη, ενώ το βίντεο έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό του Ορέστη Τσάνγκ. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top