Survivor: Ξέσπασε ο Κοκκινάκης! «Είναι γελοίο! Δεν μπορώ να απαντώ σε βλακείες»- "Με έβρισαν οι φίλοι του Σπαλιάρα"

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε on camera

Σε πάρτι βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Κοκκινάκης και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πολίστας μίλησε για την κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις αντιδράσεις και τα σχόλια που δέχθηκε για τη φωτο με τους Χούτο- Χανταμπάκη με φόντο ένα… βενζινάδικο!

«Την άλλη φορά δεν θα έχουμε βενζινάδικο από πίσω για να μην προσβληθεί κανείς. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα και γελοία» ανέφερε.

Όσον αφορά τον καυγά του με τον Σπαλιάρα δήλωσε: «Κάποιοι που με έβρισαν ήταν φίλοι του Γιάννη Σπαλιάρα. Νομίζω όταν βγει ο Γιάννης και μας δουν αγκαλιά να γελάμε, θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Κανείς δεν είχε στοχοποιήσει τον Γιάννη. Εσείς βλέπετε κάποια πράγματα, αλλά εμείς ζούσαμε τέσσερις μήνες μαζί».

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και για τις φήμες με την Λάουρα Νάργες τονίζοντας πως «είναι αστεία όλα αυτά και εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα για όλους μας. Έχουν γραφτεί πολλά για όλους μας. Είναι ψέματα εννοείται».

Όσο για τον ποιος θέλει να είναι ο νικητής;

 «Θέλω να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη νικήτρια, που ήταν η κολλητή μου μέσα στο παιχνίδι. Όποιος και να τα πάρει θα τα αξίζει, αφού έχει φτάσει μέχρι εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top