Survivor: Το... άλλο πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη- Όσα αποκάλυψε η φίλη της Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δείτε τι είπε on camera

Για το άλλο πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από αυτό που έχει βγει προς τα έξω μίλησε η φίλη της αθλητικογράφου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η Ευρυδίκη είναι το πιο γλυκό κορίτσι! Την αγαπάω πολύ! Συμφωνώ ότι έχει βγάλει ένα προφίλ, σε συνδυασμό με το μοντάζ, που μπορεί να μην είναι πολύ συμπαθές! Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει ο κόσμος να φανατίζεται τόσο πολύ. Είναι ένα γλυκό πλάσμα, καλόψυχο. Δεν έχει βγάλει κακία για κανέναν! Θεωρώ ότι ο κόσμος την αντιπάθησε επειδή ψήφισε τον Αγγελόπουλο σε μία φάση που ήταν πολύ αγαπητός!»

Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν θα μπορούσε η Ευρυδίκη να είναι η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης «γιατί είναι παιδί του ΣΚΑΙ και θα έπεφταν να την φάνε».

Επίσης τόνισε πως «δεν πιστεύω ότι γίνονται στημένες ψηφοφορίες. Δεν σημαίνει τίποτα μια οικογενειακή σύνδεση με την δουλειά. Θα μπορούσε ο καθένας να έχει κάποιον συγγενή σε ένα κανάλι. Και τι έγινε που ο πατέρας της είναι οδηγός του αφεντικού της;»

«Αν αυτό σήμαινε κάτι δεν θα της έβγαζαν αυτό το προφίλ! Θα την έκαναν θεούλα!» πρόσθεσε.

Όσο για το αν παραιτήθηκε από το ΣΚΑΙ για να πάρει μέρος στο Survivor; «Δεν ξέρω! Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο!» απάντησε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top