Για την απόφαση που πήρε η Ελεονώρα Μελέτη να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων μίλησε στο περιοδικό People κι εξομολογήθηκε ότι την αγχώνει ο χρόνος που περνάει.

«Από τα 34 μου με αγχώνει και με έκανε να προβληματίζομαι κατά καιρούς, αλλά τώρα πια το διευθέτησα», είπε χαρακτηριστικά.

Επειδή θα αναρωτιέστε τι εννοεί, η παρουσιάστρια συνεχίζει: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων. Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν αναβάλει τη μητρότητα για λόγους προσωπικούς ή λόγους υγείας, σε γυναίκες που έχουν αποφασίσει πως θέλουν να αφιερώσουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στην καριέρα και σε γυναίκες που δεν είχαν την τύχη να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο και νιώθουν πως ο χρόνος περνάει. Η κρυοσυντήρηση σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία που μπορεί να θεωρείται δύσκολη. Γι' αυτό και πρέπει να γίνεται πριν από τα 40, όταν θέλεις να παγώσεις ουσιαστικά το χρόνο».

Η Ελεωνόρα Μελέτη σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και, πλέον, είναι πιο χαλαρή: «Για να το κάνω, σαφώς και θέλω και είναι μέσα στα πλάνα μου. Ήθελα να παγώσω το χρόνο τώρα που είμαι υγιής, παραγωγική και γόνιμη, έτσι ώστε αν χρειαστεί και δεν έχω φτιάξει τη ζωή μου μέσα στην επόμενη πενταετία να έχω αυτή την επιλογή, εφόσον το θέλω».

 

Tags: